Uncategorized

Tabletop-tyyli Diner En Blancissa

Elegant All-White -tapahtuma, Le Diner en Blanc (kääntää ”Dinner In White”), aukesi historiallisessa Fort Yorkissa viime yönä, ja minulla oli onni olla osa osaa Tyylikäs piknik. Kaupungeissa ympäri maailmaa, eri kesäpäivinä, salaisen illallisjuhlan sijainti paljastetaan lippujen haltijoille vain 30 minuuttia ennen kokoontumista. Kun taittuvat pöydät ja tuolit kädessä ja pukeutuneet kaikki valkoiseen, vieraat kokoontuvat joukkoon, mutta hienostuneeseen tapaukseen ulkopaikassa.

Pariisian François Pasquier ja muutama ystävä aloitti jo vuonna 1988, Diner En Blanc piirtää nyt erinomaisia ​​määriä: 30 000 ihmistä pyysi lippuja New Yorkin viime vuonna (vain 1 000 lippua myytiin), 11 200 osallistui Pariisissa 14. kesäkuuta ja 4200 ja 4200 odotetaan Montrealissa 16. elokuuta. Järjestäjät myivät 1500 lippua viime yön tapahtumaan Torontossa. Sateesta huolimatta ruokailijat tulivat iltaan viiniä, juustoa, leipää ja hyvää yritystä.

Vieraat ovat bussissa ympäri kaupunkia ympäri kaupunkia, sitten johtivat sijaintiin omilla pöydillä ja tuolillaan. (Piknik-korit toimitetaan lippujen haltijoille saapuessaan.)

Nämä ylisuuret, hehkuvat lyhdyt pisteyttivät tapahtuman reunaa pehmeälle valaistukselle.

Siellä oli varmasti upeita keskipisteitä vieraita mukanaan – tuoreita, joitain fauxeja, mutta kaikki kauniita.

Rakastin tätä purkkia, joka oli täynnä hiekkaa, persikka -ruusuja ja vähän kimaltelua.

Pehmeät keltaiset ruusut muurauspurkkeissa olivat paras täydennys kaikille valkoisille liinavaatteille.

IKEA: n Skurar Plant Pot Fit Ideal In -sovelluksen kanssa.

Tässä on paljon nykyaikaisempi pöytäympäristö. Mainitsinko, ettei paperilevyjä tai olutta sallita Diner en Blancissa? Pidän siitä!

Kippis!

Olin tyytyväinen siihen, kuinka valmis kaikki ruokailijat olivat. Paljon toivat valkoisia ja selkeitä sateenvarjoja, ja jotkut jopa kiinnittivät patio -sateenvarjot kotoa!

Meillä oli myös melko leviäminen mediateltassa – sushi, makaronit ja viini, kyllä ​​kiitos! Kiitos Lulu B. -viineille ja Big House -viineille sponsoroinnista.

Jotkut vaaleanpunaiset pilvet kurkasivat lopulta! Erityinen kiitos isäntille ja koordinaattoreille Robert Morassutti, Jessica Tan ja Nicholas Wong sekä paljon vapaaehtoisia, jotka auttoivat tapahtumaa sujuvasti. Sästä huolimatta niin viehättävä juhla se oli!

Katso paljon enemmän pöytätason inspiraatiota ruokailusuunnitteluosastosta.

Valokuvien hyvitykset: Gwen McAuley

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *