Home & Living

Muunna vanha vinyyli ja nauhat digitaaliseksi

Jos, kuten minäkin, olet tietyn ikäinen, niin sinulla on todennäköisesti parittomia mustia levyjä kerää pölyä parvella. Ehkä lapsesi ovat nähneet heidät ja kysyneet, mitä he ovat?

Ehkä, kuten minä, olet selittänyt, että he ovat “kuin suuria CD -levyjä”. Vanhan vinyylikokoelman lisäksi sinulla on todennäköisesti myös paljon vanhoja kasetteinauhoja, mikä ei ole kovin kätevä nykypäivän iTunesin, iPodien ja langattomien suoratoisto mediasoittimien digitaalisessa maailmassa.

Mutta ei huolta, koska apua on käsillä. Voit pian kuunnella kaikkia vanhoja suosikkisi uudelleen näiden kahden uuden laitteen avulla.

1. USB -levysoittimen
Kytke tämä pieni levysoitin USB -porttiin ja käyttämällä ilmaista Audacity -ohjelmistoa voit alkaa muuntaa levy -kokoelmasi digitaaliseen muotoon. Hihnavetoinen USB-levysoitin voidaan kytkeä myös mihin tahansa kotistereoon CD- tai aputulojen kanssa, joissa on säädettävä vahvistus, luistelunvastainen ohjaus ja nopea vinyylitallennustoiminto. Tämä levysoitin pystyy hallitsemaan sekä 33,3 rpm albumia että 45 rpm singleä. On jopa kyky pelata Grandan vanhoja 78 -vuotiaita lisäämällä valinnainen kynä. Saatavana saada verkossa täältä

2. Meritline Digi Deck PlusDeck2 C
PlusDeck 2 on kasettikansi tietokoneille-se on sisäinen asema, joka on asennettu 5,25 tuuman lahdelle (samanlainen kuin CD-ROM-aseman asentaminen). Se on täydellinen logiikka teippaa, joka toistaa ja levyttää autojen käänteisesti (voit toistaa tai tallentaa nauhan molemmille puolille tarvitsematta poistaa sitä ja kääntää sitä). Tämän avulla voit muuntaa, tallentaa ja muokata ääniä nauhasta tietokoneellesi. Siirrä vanhat nauhat CD-, DVD- tai MP3 -soittimiin. Voit myös käyttää sitä MP3 -levyjen (esimerkiksi podcastien) tallentamiseen kaseteille. USB Twin -kasettikansi on saatavana täältä

USB -levysoittimien valikoima täällä: USB -kassetterecorders -alue täällä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *