Home & Living

Crestron julkaisee parannettuja LED -valaisimia

Tässä on Crestronin laiha heidän uudella LED -valaisimilla …

Crestron on ilmoittanut nykyiset parannukset LED -linjaan. Uusi, tiivistetty valikoima, joka koostuu kuudesta valaisimesta, on nyt saatavana ostamaan EMEA -alueella.

Kaikki crestron -LEDit (clleds) replikoivat tavanomaisten halogeenikalusteiden sileän himmennyskäyrän, värilämpötilan ja luumenin tuotoksen, 70 000 tunnin lamppu, joka ylittää paljon vertailukelpoisia matalan energianvarusteita.

“Uusi kondensoitu Clleds -linja syntyi jälleenmyyjiltämme huomauttamasta palautteesta.” Sanoo Crestron Lighting and Building Controls -yrityksen kansainvälinen tuotepäällikkö Mark Tallent. ”Tiivistämällä valikoima, olemme yksinkertaistaneet valtuutettujen crestron -jälleenmyyjien linjaa lisäämällä lisäominaisuuksia ja toimintoja. Tämän avulla on paljon helpompaa valita ihanteellisia otteluita heidän projektilleen. ”

”Kaikki kuusi kalustetta on arvioitu tavanomaiseksi, kun kunkin mallin staattiset versiot ovat IP65 -suojaus. Olemme myös kiinnittäneet paljon enemmän huomiota yksityiskohtiin; MAALAISEN PALAUTUS-, HALLINEN LAATIMUKSEN, TURVALLISUUDEN PALAUTTAMINEN JA MYÖNTÄVÄT KULTAKAMAISEN TARVITTAMINEN ylimääräisissä lämpimissä valkoisissa malleissa. ” Crestron on myös luonut alhaisemman profiilin version solujen tyhjiöille, joilla on rajoitettu tila; Tämä vähentää kokonaiskorkeutta lähes 30%. Clled Range luodaan toimimaan Crestronin laajemman valaistusohjausmoduulien, himmentimien ja kytkimien portfolion kanssa. Nämä komponentit ovat kaikki skaalautuvia laajemmille rakennuksen hallintajärjestelmille, mukaan lukien AV, IT, LVI ja muut.

OU uusi alue koostuu LED -kiinnikkeistä monille sovelluksille, mukaan lukien kiinteät, kallistus- ja kierto-, neliömäiset ja diskreetin hienovaraisen pintaasennuksen asennuksen kanssa. Yhdistettynä crestron-ohjauslaitteisiin, kukin kiinnitykset toistaa halogeenilamppujen sileän himmennyskäyrän 1-100%: lla. Lisätietoja kaikista valaisimista ja saadaksesi crestron -valaistus ja integraatio palveluihisi, käymällä

www.crestron.eu/lighting

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittaa sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *