Home & Living

Yksinomainen haastattelu: Allseen Alliance ja Everything of Everything

Viime viikolla Linux-säätiö ilmoitti ‘Allseen Alliance’ -yhtiön, uuden teollisuudenvälisen konsortion, jonka tavoitteena on edistää adoptiota ja etenemistä esineiden Internetissä.

Sen julkaisussa 23 jäsenyrityksen luettelosta ovat joitain teollisuuden isoja hittereitä, kuten Cisco, HTC, LG Electronics, Panasonic, Qualcomm ja Sharp.

Alkuperäinen kehys perustuu Alljoynin avoimen lähdekoodin projektiin, jonka Qualcomm on osallistunut allianssiin. Koodia voidaan käyttää kommunikoimaan eri kuljetuskerroksissa, mukaan lukien Wi-Fi, Power Line ja Ethernet. Ryhmä kuvaa järjestelmää “kuljetus-, käyttöjärjestelmänä, alustana ja brändi -agnostisena”, ja protokolla antaa erilaisten järjestelmien löytää, yhdistää ja olla vuorovaikutuksessa suoraan keskenään.

Pyysimme Linux -säätiön toimitusjohtajaa Jim Zemliniltä paljon lisätietoja Allseen Alliancesta.

Hei Jim. Kirjoitimme tämän älykkään kodin utopia -postin kuusi vuotta sitten. Vaikka paljon tuntuu, että tätä ei koskaan tapahdu, olemme aina uskoneet sen voivan. Kerro meille, onko Allseen Alliance vihdoin älykästä kodin utopiamme alku?

Ajattelemme niin. Toisin kuin yksittäisten yritysten tai pienten valmistajaryhmien aikaisemmat pyrkimykset, Allseen Alliance edustaa ennennäkemätöntä osallistumista toimialalle korjatakseen suuren haasteen esineiden Internetin – yhteentoimivuuden. Kun 23 jäsentä on ihanteellinen lepakkoon, Allseen Alliance on tähän mennessä suurin teollisuudenvälinen aloite asioiden Internetin kehittämiseksi. Neutraali puolue tarvitaan tällaisen pan-teollisuuden, yhteistyöpyrkimyksen aikaansaamiseksi, minkä vuoksi Linux-säätiö isännöi liittoumaa yhteistyöprojektina.

Kyky löytää, yhdistää ja työskennellä yhdessä riippumatta käyttöjärjestelmästä, valmistaja tai brändi mahdollistaa yksinkertaisen, saumattoman ja universaalin kokemuksen kotona… ja myös palveluissa.

On myös tärkeää huomata, että meillä on tänään saatavilla koodi – se on jokaisen yksilön saatavilla ja se voidaan hyväksyä vapaasti. Voit ladata kehyksen osoitteessa allseenalliance.org

Kuinka Allseen Alliance syntyi?

Linux -säätiö sai tänä vuonna useita kyselyjä siitä, kuinka nopeuttaa työtä, jota tarvitaan laitteiden, järjestelmien ja palveluiden keskuudessa esineiden Internetin kehittämiseen. Se alkoi yhdistää yrityksiä keskusteluihin kesällä ja yhteistyö kasvoi sieltä.

Alljoynin avoimen lähdekoodin kehys muodostaa järjestelmäkoodisi perustan nyt. Kuinka avoimen lähdekoodin yhteisö toimii allianssiin osallistuvien kaupallisten yksiköiden rinnalla?

Allseen Alliance on Linux -säätiön yhteistyöhanke, joka osoittaa, että sen jäsenet hallitsevat osallistumalla hallitukseen ja tekniseen ohjauskomiteaan avoimen lähdekoodin parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Projektin jäsenyys on avoin kaikille, joilla on useita osallistumisasteita. Avoimen lähdekoodin projektina kuka tahansa henkilö voi osallistua.

Kuinka lisensotat koodisi ja onko yritysmaksuja tai sertifikaatteja, joita yritykset voivat liittyä?

Allseen Alliancen jäsenet valitsivat ilmaisen ISC -lisenssin. Se mahdollistaa helpon sitoutumisen kehittäjäyhteisöihin, ja sen odotetaan johtavan laajalle levinneen koodin käyttöönottoa ja uudelleenkäyttöä. Yritykset voivat liittyä täyttämällä jäsenhakemuksen ja sopimuksen. Maksut vaihtelevat 5000 dollaria yhteisöjärjestöille (palkkiot vaihtelevat organisaation kokoa) ja 300 000 dollaria vuodessa ensisijaiselle jäsenyydelle ensimmäisen vuoden aikana. Lisätietoja maksualuksista saat ottamalla yhteyttä jäsenyyden@allseenalliance.org.

Pystyvätkö ihmiset rakentamaan tekniikan omiin kodin automaatioprojekteihinsa järjestelmänsä integroimiseksi?

Koodi on kenenkään saatavilla, joten se on totta. Jokainen henkilö voi myös osallistua koodipohjaan – heidän on vain luotava tili GitHubiin ja aloitettava.

Voiko allianssi houkutella paljon enemmän alan johtavia yrityksiä liittymään joukkoihinsa ja hyödyntämään käynnistyshyötyä? Voitko nimetä yritykset, joiden kanssa olet keskustelemassa?

Puhumme monien yritysten kanssa. Olemme aloittamassa hienoa alkua, ja odotamme paljon enemmän yrityksiä liittymään ja/tai osallistuvan tulevina kuukausina ja vuosina.

Sulautettu Linux on tänään niin paljon tuotteita. Mitä muita älykkään kodin ulkopuolella olevia toimialoja tämä tekniikka voi parantaa?

Sulautettu Linux on todella erittäin läpäisevä monilla toimialoilla, on vaikeaa valita erityisesti yksi teollisuus. Teollisuus- ja yritysmarkkinat sekä terveydenhuolto, vähittäiskauppa ja auto ovat kaikki esimerkkejä. Olen hienostunut täällä hiukan terveydenhuoltoon, koska se on mielenkiintoinen esimerkki. Monet sairaalat ja terveysjärjestelmät ovat alkaneet toimittaa pilvien pääsyä yksittäisiin tietoihin, jolloin he voivat seurata sairauskertomuksiaan turvallisesti verkossa. Mutta usein hyödyllisimmät reaaliaikaiset tiedot-kuten implantoitavista insuliinipumppuista, sydämen ja verenpainemittaristaS – on vaikein päästä pilveen yksinkertaisesti siksi, että lääketieteellisissä laitteissa on tyypillisesti käyttöliittymät. Joten tiedonkeruu siirretään toimistovierailuihin. Kuvittele kuitenkin, että jos laitteet, joissa ei ole näppäimistöä tai näytöitä

Voitteko kuvata joitain muita tilanteita siitä, kuinka ryhmä suunnittelee järjestelmiä tulevaisuudessa yhteistyössä?

Varma. Tässä on joitain esimerkkejä.

Ääni: Monet kuluttajat sekoittavat ja vastaavat eri valmistajien äänilähtökomponentteja. He tallentavat myös musiikkia monille paikallisille laitteille ja pilveen ja käyttävät sitä laajan valikoiman löytö- ja toistosovelluksia. Nämä yhdistelmät tekevät musiikin soittamisesta langattomien kaiuttimien joukkoon paljon monimutkaisempia kuin miltä näyttää. Nyt kuluttajat voivat nauttia johdonmukaisesta käyttökokemuksesta, jonka avulla on helppo löytää, aluksella ja soittaa musiikkia yhteensopivien lähellä olevien kaiuttimien kautta ja jopa useiden kaiuttimien kautta samanaikaisesti.

Multimedia: Sano, että perhe tuo kotiin uuden älytelevision. Muutamassa minuutissa sen kytkemisestä päälle he valustavat videoita nopeasti ja turvallisesti puhelimistaan ​​ja tablet -laitteistaan, kunnes uuni lähettää kärjen jokaiselle laitteelle, että illallinen on valmis.

Yhdistetty koti: Kolme minuuttia viimeisen kerran, kun osut torkkuun hälytykseen, kahvi alkaa panimon. Kun menet alakertaan, televisio ja kaiuttimet kytkeytyvät keittiössä ihanteelliseen kanavaan ihanteellisella äänenvoimakkuudella. Kun poistut talosta, kaikki sammuu, ja termostaatti on asetettu optimaaliseen energiansäästölämpötilaan. Päivän aikana paketti saapuu, joten luot hetkellisen sisäänpääsykoodin autotallin ovelle, jonka avulla toimitushenkilö pääsee tarkalleen kerran. Siihen mennessä, kun olet kotona, talo on palannut mukavaan lämpötilaan, ja töistä esilämmitetty uuni on jo lämmin. Myöhemmin sinä yönä, kun kytket television päälle, se himmentää valot automaattisesti optimaaliselle tasolle. Kun menet nukkumaan, yksi painike sammuttaa kaikki unohtamasi valot.

Automotive: Mailin päässä kodista auto voi kytkeä valot ja lämmön päälle. Sinun ei tarvitse enää edes painaa autotallin oven avaajaa – autotallin ovi tietää, että auto on lähellä.

Energia: Jos talo voi helposti havaita, kun kukaan ei ole kotona… ja oppii päivittäisistä malleista, kun LVI -järjestelmät ja kuumavesilämmittimet voivat päästä energiansäästötilaan, asunnonomistajat voivat säästää nipun rahaa.

Paljon kiitoksia siitä, että käytit aikaa vastaamaan kysymyksiimme. Missä ihmisten tulisi käydä pitää yhteyttä projektiin?

Kiitos. Tässä on allianssin verkkosivusto: Twitter: @AllseEAlliance #Allseen. Ja tässä on Linux -säätiön toimitusjohtajan Jim Zemlinin blogi allianssin muodostumisesta:

allseenalliance.org: Smart Home Utopia

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutisjuttuja toimittaa sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi päivittäin.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *