Home & Living

Loxone Motion anturi Air on langaton PIR älykäs kodillesi

Itävallan älykkään kodin asiantuntijat Loxone jatkaa langattoman moduuliensa laajentamista tällä uudella liikkeen anturilla ilmalla

360 ° laite voi olla langattomasti läsnäolo kotona, havaitsemalla liikkeen ja kirkkauden. Sitä voidaan virtalähde 24 V: n tasavirtalähde tai akku (enintään 2 vuotta) todellisesta paikasta-missä tahansa langatonta vapautta.

Se toimittaa tietoja hyödyllisistä ominaisuuksista, kuten hälytyksistä, valaistuksesta ja energiansäästöstä, joten tätä yhtä yksikköä voidaan käyttää moniin loxone -älykotijärjestelmän toimintoihin, jotka saavat valot käyttöön murtohälytyksen käynnistämiseen.

Katso alla oleva video.

Valaistus – valot, jotka tulevat heti eri aikoina ja eri kirkkaustasoilla, aikataulusi mukaan. Ei paljon enemmän möykky pimeässä valokytkimelle.
Musiikki – Rakastatko optimistista soittolistaa aamu -suihkun mukana? Kuten rentouttava jazz liottaen kylpyammeessa? Älykäs kotisi on saanut sinut peittämään heti, kun kävelet kylpyhuoneeseen.
Hälytys – Liiketunnistimen ilma voi olla myös sentineli, pitäen nautit kodistasi, kun et ole siellä. Pitää kutsumattoman vieraan matkalle, sinulle ilmoitetaan heti.

Loxone Motion anturi Air 100190 on nyt saatavana.

loxone.com: Lisää loxonesta

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *