Home & Living

TELCANTO – Julkaistu

Telgen on nyt julkaissut äskettäin valmistuneet ohjelmistonsa. ”Telgen Limited ilmoittaa mielellään Telcanton julkaisemisesta. Tämän musiikinhallintasovelluksen avulla voit selata ja hallita musiikkia nojatuolin mukavuudesta!

Telcanto yhdistää taskutietokoneen mukavuuden ja siirrettävyyden Microsoft .NET: n tehoon, jotta voit tarkastella digitaalista musiikkikokoelmasi mistä tahansa kodistasi ja toistaa sitä monilla erilaisilla laitteisto- ja ohjelmisto -soittimilla. Voit selata taiteilijan, albumin, genren tai säveltäjän, View -albumin kannen, luoda luetteloita kappaleita, joissa käytetään Telcanton ainutlaatuista playeUe -laitosta, aloittamista, lopettamista ja taukoa toistoa ja hallita äänenvoimakkuutta.

Telcanto koostuu Pocket PC -asiakasohjelmasta ja Windows PC -palvelinohjelmasta, joka kommunikoi langattoman LAN -yhteyden kautta. Telcanto tukee Windows Media Player, Winamp, Slim Devices Slimserver ja Barix Exstreamer. Palvelin voi joko luoda oman musiikkitietokannan tai käyttää olemassa olevia Windows Media Player- tai Applen iTunes -tietokantoja.

Katso lisätietoja Telcanton ominaisuuksista ja ladata 30 päivän arviointi verkkosivustollamme ”.

http://www.telcanto.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *