Home & Living

Lumoava koti saa uuden vuokrasopimuksen tulvan jälkeen

astu tähän 4000 neliöjalkaiseen taloon valkaistujen valkoisten tuhkalattioiden, kirkkaan valkoisten seinien ja lihavoidun suklaan ja messingin vuorovaikutuksen kanssa, etkä koskaan olisi Arvaa, että se vaurioitui vuoden 2013 Alberta -tulvista. Asunnonomistajat Raechelle ja Lorne Papererny ja heidän kaksi teini -ikäistään, 14 ja 19, halusivat tuoreen (ja nopean) aloittavan tuhojen jälkeen, joten he naputtivat suunnittelijaa ja McIntyre Billsin ystävää James McIntyreä yhdessä Richard Lindsethin Laura Chapmanin kanssa projektin huipulle. . Nykyään tulva on kaukainen muisti ja hiljattain kunnostettu koti on paljon hienostuneempi kuin koskaan. Raechelle on intohimoinen taiteen suojelija, ja eklektinen sekoitus hillittyjä ja lumoavia yksityiskohtia heijastaa hänen kestävää kiinnostustaan ​​muotiin ja kulttuuriin. Napsauta läpi trendikäs tila.

Yhdistävät penkit, jotka on pariksi suurten peilien kanssa, tekevät aulasta johtavasta salista suuremmalta ja muodostavat muodollisuuden tunteen.

Aasian inspiroima Credenza merkinnässä piilottaa palkin.

Olohuoneen istuinalue rinnastaa glam-elementtejä, kuten kiillotetut rumpupöydät, lausunnot lakatut tuolit ja tummat samettisohvat, rohkealla sillaluukun kuvio-lehmänmatolla. Pieni tulvasta tallennetut kirjojen ja esineiden kokoelma esitetään avoimilla hyllyillä.

Rengastuolit lisäävät leikkisää hahmoa nykyaikaiseen keittiön tammi-kaapiin ja piilotettuihin laitteisiin.

Suuri, valkoinen juhla luo rento, mutta hienostuneen tunnelman keittiön ruokailutilaan.

”Haluan miettiä, kuinka ihmiset pukeutuvat ja levittävät tämän sisustamiseen. Kuvittele helppo puku, joka on pukeutunut kauniisiin lisävarusteisiin. Ruokasalin käsin puhallettu, venetsialainen lasikruunu (vasen yläosa) on kuin asun kallis käsilaukku ”, James sanoo.

Jauhehuoneen turhamaisuus jäljittelee huonekaluja tyylikkäällä messinki -laitteistolla.

Tutkimuksessa pyöreä pöytä ja sekoitetut istuimet on helppo konfiguroida uudelleen, jotta tila voi toimia toissijaisena ruokasalina juhlien aikana. Taulukossa on piilotettu pop-up-mitali tietokoneiden kytkemiseksi.

Angela Grossmannin taideteos armahtaa portaikon.

Pukeutuvat elementit, kuten sivutuoli (perheen perintö) ja vedenpitävästä kankaasta valmistetut verhot, ovat ylellisiä kosketuksia kylpyhuoneessa.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *