Home & Living

Olet palkattu: Wise House -oppimisopimus on täällä CEDIA: n

ansiosta 10 CEDIA -jäsenen ryhmä on kehittänyt ryhmän tuottamaan viisaan talon teknikon oppisopimusstandardin. Todella toivotaan, että tämä auttaa lievittämään nykyistä pulaa pätevien insinöörien saapumisesta viisaan talon innovaatioteollisuuteen.

CEDIA® on innoissaan paljastaessaan, että yritys-, edistymis- ja taitojen laitos (BIS) on luvan viisaan talon teknikon oppisopimusstandardin edistämiselle. Tämän perustason on tarkoitus motivoida nuoria asiantuntijoita menemään talon innovaatiomarkkinoille ja perustamaan ammatin tällä alalla.

Vuodesta 2013 lähtien hallitus toivottaa työnantajaryhmät tervetulleiksi Trailblazers -ryhmät esittämään suosituksia uusille oppisopimuskoulutusjärjestelmille. Trailblazer -ryhmät koostuvat yleensä kymmenestä tai paljon enemmän työnantajista, jotka keräävät sekä perustavat oppisopimuskoulutuksen perustiedot teollisuudelle. 10 CEDIA: n jäsentä on tunnustanut kasvavan pula sekä nuorten ammattitaitoisten ja pätevien insinöörien saapumisesta talon innovaatioteollisuuteen, ja se on kehittänyt Trailblazer -ryhmän tuottamaan viisaan talon teknikon oppisopimuskoulutuksen perustan, joka vastaa CEDIA -alan tarpeita.

“Viisaan talon teknikon oppisopimuskoulutuksen perusta on tärkeä askel aloillemme.” Kuvailee Cedia Emean koulutuspäällikkö Aneta Armova-Levin. ”Meillä on tällä hetkellä pulaa ammattitaitoisista ja pätevistä insinööreistä, samoin kuin uskomme, että tämä pyrkimys korjaa tämän, koska se vetää uusia ihmisiä teollisuuteen. Kun perus on saatavana, minkä tahansa tyyppiset markkinoiden työnantajat voivat palkata oppisopimuskoulutuksen, lähettää hänet koulutukseen ja saa rahoitusta hallitukselta vastineeksi. ”

Oppisopimusministeri sekä taitot Robert Halfon sanoi: ”Oppisopimuskoulutukset tarjoavat nuorille mahdollisuuden saada tikkaat tärkeät taidot sekä palvelun vaatimukset menestyäkseen. Laittamalla paljon enemmän hallintaa työnantajien käsiin, varmistamme, että oppisopimuskoulutukset ovat korkealaatuisia ja osuuksia koskevia taitoja puuttuu teollisuudesta. Onnittelut Wise House Technician Trailblazer -konsernille siitä, että heille on annettu valtuudet perustaa oppisopimusstandardinsa sekä aktiivisen toiminnon pelaaminen tulevaisuuden työvoiman perustamisessa. ”

Joten jos olet tyylikäs ammattimuutos, CEDIA -koulutussivustolla alla olevasta linkistä saadaksesi paljon lisätietoja.

cediaeducation.com

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa tai kirjaudu RSS -syötteeseen. Voit jopa saada nämä uutisjuttuja toimittaa sähköpostitse suoraan postilaatikkoosi päivittäin.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *