Home & Living

Celebrity Pet Style: Obamas

Valkoisen talon päävalokuvaajana Pete Souzan Instagram -tili on täynnä Obaman perheen uskomattomia rehellisiä hetkiä, kuten presidentti, joka tanssi Usherin tai Michelle Readingin kanssa Miss Piggyn kanssa. Jotkut rakastetuista napsautuksistamme ovat kuitenkin Obama-perheen kahta raivoisinta jäsentä: Bo ja Sunny. Selaa Peten syötteen läpi ja löydät valokuvia kahdesta portugalilaisesta vesikoirasta, jotka hengailevat soikeasta toimistosta, ruusutarhasta ja yleensä elävät korkeat elämän, jota voit odottaa kahdelta presidentin pentuilta.

Pete napsautti tämän kuvan presidentti Obamasta, ensimmäisestä naisesta, Maliasta ja Sashasta Bo: n ja Sunny: n viimeisen pääsiäisen kanssa. Taustalla kirsikankukkapuu on täydessä kukassa – varma merkki siitä, että kevät on vihdoin täällä.

Pupun korvien kattattuna, Bo ja Sunny ovat päässessä. Tämä on itse asiassa koirien pahvi leikkaus, joka oli osa Valkoisen talon vuotuista pääsiäismunan rullaa vuonna 2015. Tänä vuonna BO ja Sunny esiintyvät jopa muistomerkkimunoilla.

Tässä on Bo-eli Yhdysvaltojen ensimmäinen lemmikkikoira-istuu soikeassa toimistossa, jonka Michael Smith koristi uudelleen. Los Angelesissa toimiva sisustaja lisäsi tämän kudotun maton Martin Luther King Jr., Abraham Lincoln ja John F. Kennedyn lainauksilla ja tämä muhkeat puuvilla-rayon-sohvat hunajavärissä.

BO näyttää majesteettiselta, kun hän makaa samettipunaisen nojatuolin huipulle ulkoisen soikean toimistossa. Rakastamme sitä, kuinka tuolin kullan yksityiskohdat lisäävät ripauksen Regal -viehätysvoimaa.

Tässä valokuvassa aurinkoiset oleskelutilat haalistuneella puupenkillä kämmenhuoneessa. Rehevä ruukkukasvi ja hilatyylinen seinäpeite antaa tälle huoneelle puutarhajuhlat. Pete kuvasi tämän laukauksen ”Okei ihmiset, ei ole salaisuus, että Bo on suosikkini. Mutta monet ihmiset ovat järkyttyneitä siitä, etten lähetä tarpeeksi kuvia aurinkoisesta. Joten tämä on sinulle. ” Kuinka Pete voi valita suosikkeja? He ovat molemmat niin hala-arvoisia!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *