Uncategorized

Frame-arvoiset iPhone-kuvat

Olin poissa Sunny Kaliforniassa viime viikolla. Tykkään ottaa kuvia kaikista siellä olevista upeista asioista. Käytin välittömän kameran tuomaan, mutta nykyään kamera iPhonessa on melkein yhtä hieno ja niin paljon yksinkertaisempi ottaa mukaani.

Muutama kuukausi sitten löysin mahtavan Hipstamatic-sovelluksen, jonka avulla voit ottaa erittäin mahtavia vintage-näköisiä kuvia. Ainoa haittapuoli on, että se ei tarjoa sinulle hienoa käsitettä siitä, miltä lopputulos näyttää. Sinun on oltava olettamusta, mitä valokuvaat.

Mutta sitten kaveri näytti minulle vielä yhden sovelluksen nimeltä Pictureshow. Olen todella tällainen sovellus, koska voit ottaa minkä tahansa tyyppisen kuvan, jonka olet ottanut ja muuttaa sen. Se on hyödyllinen sovellus, vaikka haluat vain rajata kuvan iPhonesta. Hänellä oli se iPadillaan, joka oli upea, koska näyttö on vielä suurempi.

Mikä on mielestäni kaikki tähän? Monet ihmiset eivät koskaan tulosta nykyään ottamiaan kuvia, mutta uskon, että minkä tahansa tyyppiset nämä laukaukset näyttäisivät loistavalta tulostetulta, kehystetyltä ja ripustetun seinälle. Ne ovat ihanteellinen tarkkuus tulostaa kirjaimen kokoiselle paperille – kokeilin sitä, samoin kuin ne näyttävät hyvältä!

Ehdotuksia useiden valokuvien galleriaseinän tuottamisesta, katso Gwen McAuleyn blogikirjoitus. Morgan Michenerin kuville, joissa on hipstamatic, katso hänen synteettiset Flowers & Branches -blogikirjoituksensa.

Valokuvien hyvitykset: Cameron MacNeil

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *