Uncategorized

Kylpyhuone Reno Fundamentals

Keittiöiden lisäksi kylpyhuoneet ovat yksi näkyvimmistä tiloista, joita asunnonomistajat kunnostavat. Koska 4000 dollaria on erittäin perussuihkuhuoneen alhaisella puolella, Reno -kustannuksella 100 000 dollariin+ kylpy -mestariteoksille, budjetistasi riippumatta, kannattaa löytää suihkuhuoneen materiaaleista ja prosessista. Asianmukainen suunnittelu ja loistava tyyli päättyvät aina positiivisesti, vaikka sinulla ei ehkä vielä olisi sitä tasaista paneelista televisiota suihkuhuoneessa. Tässä on mielessä, kun suunnittelet suihkuhuoneen kunnostamista:

Putkisto

Jos LVI on riittävä, niin paljon kuin koodi ilman vuotoja, voit astua tilan estetiikkaan. Silti pyydä rakentajaasi tarkistamaan, että putkesi ovat hyvin eristettyjä suihkuhuoneen Renon ollessa käynnissä, vaikka et liiku tai korvaa minkäänlaista putkia. Jos vaaditaan apua ammattilaiselta, tarkista putkimiehet Townsville heidän edullisten lainaustensa vuoksi.

Lattia

Valitsetko kivestä, keraamisesta tai posliinista, muista, että kiillotetut pinnat ovat liukkaita märkä. Jos turvallisuus on ongelma, valitse hiottu (matta) tai kuvioitu viimeistely. Mosaic -laatat toimivat myös hyvin, koska ylimääräiset laastilinjat tarjoavat hieman enemmän pitoa. Kylpyhuoneiden puulattiat päätyvät paljon yleisemmin käytettyyn, etenkin teak- ja bambuihin, jotka toimivat hyvin kosteilla alueilla. Cork-laatta on asteittain näkyvä homeenkestävälle laatuunsa.

Kalusteet

Valkoinen pysyy WC: n, kylpyammeiden ja nielujen toiminnallisimman värin. Kuitenkin, jos pidät vähemmän tavallisesta lähestymistavasta, kivistä, lasista, ruostumattomasta teräksestä tai maalatulle keraamiselle valmistetut uppoamiset voivat lisätä paljon kiinnostuksenopeutta kylpyhuoneeseen. Wc: tä tarjotaan pidentyneillä tai lyhyillä kulhoilla. Jos työskentelet pienen tilan kanssa, kiinnitä lyhyempi muotoilu.

Jos suunnitelmissasi on poreallas-tyylinen kylpyamme, tutki perustyyliä ja ilma-jet-tyyliä. Yleensä ilmasuihkuja on paljon helpompi puhdistaa kuin perusvesisuihkut, mutta kysy kuitenkin myyjältäsi ja haittoja jokaisen ennen ostamista.

AB-hanan kärki: Aseta käsin näyttely uudella kylpyammeella. Se helpottaa puhdistusta paljon. Löydä vapaasti seisova kylpyamme sekä hana ja laitteisto kylpyammeen pitkästä puolelta vanhan perushanan sijasta, jotta voitaisiin paljon enemmän tilaa levätä väsyneen pään että jalat.

Valaistus

Varmista, että valaistus on sekä tarkoituksenmukaista että hyvin kuin hyvin. Valaistuksen pesualtaan yläpuolella ja laskurin yläpuolella on sytyttävä kasvosi, ei pään yläosa. Himmentereiden asentaminen suihkuhuoneeseen voi muuttaa tavallisen kylpyn kylpylän kaltaiseksi retriitiksi.

Ilmanvaihto

Kylpyhuoneet tarvitsevat asianmukaista ilmanvaihtoa ja varustetaan usein ruma seinä- tai kattotuuletin. Yhdistelmätuuletin/valot ovat kuitenkin nyt saatavilla. Näyttäen kuin rutiininomaiset upotetut ”pot” -valot, tämä tyyppi käyttää paljon saumattomampaa ilmettä.

Sähkö-

Sähköasentajasi asettaa suihkuhuoneesi GFCI (maavikapiirin keskeyttäjä), jos niitä ei ole vielä siellä. Nämä myyntipisteet toimittavat turvallisuuden sähköiskimon vaaroista. Jauhevian turvallisuus on ratkaisevan tärkeää, kun käytetään sähkötyökaluja tai pieniä laitteita, kuten hiustenkuivaajia tai partakoneita, jotka saattavat olla yhteydessä veteen tai maadoitettuun putkistoon, samoin kuin kylpyhuoneissa, keittiöissä ja kylpylöissä tarvitaan.

Säilytys-

Ajattele lääkekaapin ulkopuolella. Tee käyttämään alueen sisäänrakennetun kylpyammeen ympäröivän alueen puitteissa, tuota niekoruja nastat näytöille tai saippuille, ja älä muista omistaa runsaasti aluetta pyyhetankoihin ja koukkuihin. Jos alue sallii, vaatekaapin tuottaminen suihkuhuoneessa on ylellisyyttä.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *