Home & Living

Lukijoiden parhaat kevään koristamiskonseptit

Ymmärrämme, Tässä he keksivät:

Järjestä ennen sisustamista

1. Ryhmä keräilytuotteet yhdessä

Löydä alue Knickknacksille, joka lopettaa sotkun kodissasi, ehdottaa Twitter -seuraaja Jordana (@whitecabana) Lontoosta, Ont. Hän rivissä Eiffel -tornisuunnittelunsa hyllylle.

2. Päästä eroon asioista, joita et vaadi, lopeta tuotteiden kerääminen, joita et koskaan käytä tai jotka eivät sovi sisustustyyliisi. Kuten Michelle Cortizo (@Cortizointerior) Bostonista, NY, sanoo: “Haluan aloittaa muokkaamalla vaatekaappeissani ja työskentelee sitten menetelmäni.” Jos tämä ei ole sinulle houkutteleva melu, Newfoundlandin siisti ratkaisut (@tidysolutions) ehdottaa “ikkunoiden avaamista raikkaan ilman virtaamisen ja puhdistuksen tekemisen tekemiseen”. Usko vain siihen tällä tavalla: Sasaksi ja uudelleenorganisointi tarjoaa sinulle mielenrauhan sekä tuoreen, uuden kevään ilmeen ”, lisää Nathaniel Ross (@Matterandorder) Chicagosta.

3. Värikirjat Facebook -fani Dajana Fabjanovich ehdottaa kirjojen hyödyntämistä osana kevään sisustamista, erityisesti samanlaisissa väriryhmissä.

Lue lukijamme hienoimmat tallennus- ja organisaatiotekniikat Postitse vielä paljon enemmän käsitteitä, jotka voidaan organisoida, puhdistaa ja poistaa tilasi.

Vaihda kankaat

1.? Toronto -suunnittelijoiden Susan Abramson (@susan_abramson) sanotaan: “Lisää vähän 100 prosenttia liinavaatteita, jotta kaikki neutraalit sävyt, minkä tahansa tyyppiset sisätilat.” Kevyttä materiaalia voidaan hyödyntää tyynyillä, paikkaa sekä pöytäliinoja.

2. Vaihda sävyt hyödyntävät pidemmän päivänvalon tuntia. Clevelandin älykäs mehiläinen (@Thesavvybee) Ohio korvaa hänen tummat bambu -sävyt valkoisilla pellavailla päästäkseen paljon enemmän valoa.

3. Väriainekangasmateriaalit ”Jos voin värjätä sen, muokkaan väriä”, toteaa Catherine Dianne Mini Jacques, yksi Facebook -faneistamme. Hän aloittaa valkoisilla tuotteilla sekä RIT -väriaineen laatikolla päivittääkseen jo, mitä hänellä on jo.

Lisää värien roiskeita

1. Elitä istuimet Slipcovers-facebook-faneilla Renee Sylvestre-Williams toteaa, että “sinun täytyy vain mennä siihen”, kun kyse on väristä. Hänellä on punainen liukukanta sohvalla, joka todella aukeaa muuten neutraaliin kotiinsa. Lee Lee Padovan on samaa mieltä: ”Minulla on erilaiset lippulaitteet sohvalleni, jota muuttan mielialani kanssa. Pidän taloista, joissa on hienoja valkoisia ja pieniä värejä. ”

2. Valitse värikäs tyyny kattaa yhden yksinkertaisimmista ja edullisimmista menetelmistä talosi päivittämiseksi on tehdä tai saada uusia tyynyjen shameja heittotyynyillesi kuvioihin sekä kirkkaisiin väreihin. Chanele C. (@Designblissinc) Torontossa, Tiffany C. (@Tiffanystoybox), sekä Edyta Czajkowska (@EDYTAAndco), kaikki ehdottavat tätä käsitettä sen valtavan vaikutuksen vuoksi. Facebook -fani Justine Taylor ehdottaa myös pöytäliinojen, palauttavien lampunvarjostimien ja uusien verhojen ompelemisen muuttamista.

3. Ripusta taideteokset sekä näyttöobjektit Casacullen (@Thecasacullen) ehdottaa taidetta käyttämään väriä kotisi. Voit tuottaa omia edullisia taideteoksia kehystämällä kangasta, ripustamalla lautasia seinälle tai peittämällä MDF taustakuvapaneeleilla. Huhtikuun 2011 käsinmaalauksen ongelmassa on erinomainen toimittajan DIY ja myös ruokia. Facebook -fani Debbie Comartin jakoi samoin erinomaisen idean: Muokkaaminen kehystetyn painatuksen mattoon aksenttiväriksi tilassa tai kuvasta. Facebook-fanit Catherine Dianne Mini Jacques sekä Charlene Vidal molemmat vaihtavat lisävarusteet muokkaamaan menetelmää, jonka tila tuntuu heidän mielialansa ja vuodenajan perusteella.

4. Maalaa tila tai aksentti Wall Weekender -tyyli (@WeekenderDesign), jonka mukaan kevät on aika maalata, koska voit viimeinkin avata ikkunat ja lisätä väriä. Vanessa Gibbons Gammel on samaa mieltä: ”Se on erittäin edullinen ja voi muuttaa tilaa kokonaan. Voit muuttaa sitä, kun väsytät sitä ja lisätä lisävarusteita täydentämään sitä. ”

. Charlene Vidal sekä Justine Taylor, H&H Facebook -fanit, ehdottavat käytettyjen tuotteiden, kuten sivupöydän, lampun pohjan tai puisen tuolin, ostamista. “Pienet palat voidaan hioa nopeasti, pohjustettu sekä uudella värimurskauksella”, Justine toteaa. Charlene lisää: “Kun olet kyllästynyt heihin ja haluat tuottaa uuden ilmeen, anna sen pois tai luovuttaa se uudelleen.” (Kokeile vanhempien tyylieditoria Cameron MacNeilin vaiheittaiset ohjeet värien estäville vintage-huonekaluille sekä Joel Brayn menetelmille maalien upotustarvikkeita varten.) Kayla Gale, vielä yksi Facebook-fani, tykkää lisätä väriä huonekaluilla: “A Tyylikäs, vintage-inspiroima syvä violetti sängyn runko tuottaa paljon enemmän makuuhuoneen draamaasekä hahmo kuin violetti heitto. Se ei ole jotain, jonka kaikki olisivat riittäviä tekemään, mutta se tekee siitä yllättävän sekä ainutlaatuisen kodin suhteen. ”? Tarkista värikkäitä kevättilat -kuvagalleriamme saadaksesi paljon elävämpää inspiraatiota.

Tuo kasvit ja kukka sisätiloissa

1. Hyödynnä aitoja ja faux -kukintoja, kun Dena Kareotes Arendt (@inside_ideas) Chicagosta sanoo: ”Näytä aitoja (tai faux) kukkivia oksia korkeassa lasimaljakossa. Välitön kevät riippumatta ulkona olevasta sääolosuhteesta! ” Aiemmin tänä vuonna tyylitoimittaja Morgan Michener jakoi erinomaisia ​​esimerkkejä tarkalleen kuinka integroida sekä aitoja ja keinotekuja.

2. Tuota yrttipuutarha Chanele C. Torontosta sijoittaa uusiin kasveihin, erityisesti yrtteihin, koska ne ovat molemmat aivan samoin kuin käytännöllisiä, lisäämällä aterioihin elämää.

3. Sijainti kukka -aksentit Jokaisessa avaruudessa paljon vierailijoitamme haluavat lisätä tuoreita kukkia koko taloonsa. British Columbian (@Ddreamsbyanne) Anne Kootenays ostaa ruukkutettuja lamppuja, jotka hän myöhemmin kasvit puutarhassaan, kun taas Dane Caldwell (@2hounds) ostaa ”taivaalliset tuoksut ja värikkäitä kevätkukkia, kuten tulppaaneja, samoin kuin hyacinths, yhdessä kukkivan koiran haarojen kanssa . ” Neil Gazmen (@ngazmen) lisää: “Minulle kevät koskee sekä elämää että uudestisyntymistä, joten yritän lisätä kukkia tai kasveja jokaiseen tilaan muistuttaakseni minua, että lämpimät päivät ovat edessä.”

Tuoreet kimppu voi tulla melko kalliiksi, mutta Colleen Crummy-Tatumilla on edullinen ratkaisu: ”Saan kohtuuhintaisen kimpun ruokakaupasta ja jaan sen talon ympärille. Käytän viileitä maljakoita tai vähän pieniä porttlaseja, jotka on rivitetty kukille, kuten äideille – mikä saa yhden kimpun täyttämään koko kotini. ” Lily Ninkovic Ellis hyödyntää omia lippuleikkeitään maljakoissa melkein ympäri vuoden. “Tykkään lyödä alueellisia säästökauppoja tuoreisiin löytöihin, kuten vintage -pulloihin sekä tölkeihin”, hän lisää. Maalata lasipurkkeja, maljakoita sekä astiat täsmälleen samanvärisen erilaisissa sävyissä, kuten Internet -videossa näkyy, yhtenäisen ilmeen vuoksi.

Jaa kevään koristamisvinkkejä alla olevissa kommenteissa! Lisäksi noudata meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa ja vuorovaikutuksessa foorumeilla, jotta voimme sisällyttää ajatuksesi tuleviin verkkoartikkeleihin.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *