Uncategorized

Pienen suihkuhuoneen päivittäminen

Hanki maksimaalinen vaikutus hyvin pienellä alueella, jossa näillä pienellä suihkuhuoneella on sekä restaurointiideoita. Kaikista hienoin, voit tehdä paljon näistä asioista itse lyhyessä ajassa.

Asenna uudet laatat Yksi nykyaikainen valinta on hyödyntää suuria lasijunaattoja kylpyammeiden ympärillä olevissa seinissä sekä 1 ″ valkoisen sentin kierroksissa lattialla vaaleanharmaalla laastilla (koska valkoisella laastilla on taipumus värjätä nopeasti). Tai kokeile mosaiikkilaatta erittäin hienovaraisella valikoimalla valkoisia ja harmaoja seinillesi. Tämä lisää avaruuteen rakennetta ja visuaalista kiinnostusta pitäen samalla rapeaksi ja kylpylän kaltaiseksi.

Harkitse uusia metalleja. Pronssi, kulta, kupari ja muut lämpimät metallit ovat erittäin trendikkäitä suihkuhuoneen ja laitteiden kanssa.

Päivitä suihkuhuonekaapit. Maalaa nämä valkoiset tai edistyksellinen väri. Korvaa sitten hienostuneen kosketuksen saavuttamiseksi kaikki nupit kiillotetulla kromilaitteella.

Päivitä suihkuhuoneen turhamaisuusvalaistus. Jos peilin molemmilla puolilla on riittävä seinäalue, virtaviivaiset hotellityyliset sconces lisäävät kauneutta ja hohtaa huoneeseen. Tai jos alue on yhtä tiukka, kaksinkertainen tai kolminkertainen sconce peilisi yli toimii myös hienosti. Monissa talon parannuskaupoissa on fantastinen valikoima hyvin hinnoiteltuja suihkuhuoneen turhamaisuuden valaisimia, toteaa Ty Pennington, “Extreme Makeover: House Edition”. (Hanki Tyltä paljon enemmän vähän projektia ideoita.)

Hyödynnä väri ja kuvio. Syvä, tyydyttynyt seinäväri tai taustakuva voi todella tarjota pienen jauhetilan suuremman, kiillotetun tilan illuusion. Lisäksi nämä pienet alueet antavat sinun tuottaa draamaa heittämättä koko talon yhdistelmää tai mielialaa. Kun integroidaan taustakuva vahvaan kuvioon, pidä kuitenkin muut täydennettynä ja lisävarusteet yksinkertaisena.

Kokeile kehystetty peili. Tämä voi lisätä trendikkään, eklektisen kosketuksen pieneen kylpyhuoneeseen, usein bittihinta.

Asenna uudet ikkunat. Vanhemmat ikkunat voivat johtaa luonnoksiin, tiivistymiseen ja lämpimiin menetyksiin. Uusien energiatähtien pätevien ikkunoiden asettaminen voi todella minimoida talosi energiakustannukset seitsemän – 12 prosentilla.

Asenna uusi, vettä säästävä wc. Esimerkiksi Kohlerin hoikka vakuuttaa wc: n vievät tilaa, samoin kuin sen kaksoishäiriöt voivat säästää paljon yli 22 000 litraa vettä vuodessa.

Pelaa yksityiskohdilla. Komea suihkuverho lisää kuviota. (Maalaukselliset materiaalit, joissa on löysät harjakokot, suuret kuviot sekä vetiset värit, määrittelevät tekstiilien uusimman ilmeen.)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *