Home & Living

Viikon hyödyllinen gadget: Dintable Megaman 6 Watt GU10 LED-lamput

Voit viettää päiviä troolaamalla online-foorumeita lukemalla mielipiteitä LED-lamppuista. Siellä on niin suuri valikoima laatua, hintaa ja värejä, joita tarkastellaan, ja se on ennen himmennyksen suorituskykyä.

Jonkin aikaa sitten pyysin asentajakaveria suosittelemaan polttimoa meille keittiössämme olevien halogeenien GU10: n korvaamiseksi.

Hänen kokemuksensa perusteella monista valikoimasta malleista ja malleista, käyttämällä niitä monissa eri asennuksissa erilaisilla himmentimillä, hän suositteli Megaman LR1206DDGV2-WFL: tä.

Megaman sanoo, että nämä 6 watin LEDit tuottavat 410 lumenia ja vastaavat 35 wattia vanhassa rahassa. Korvasimme heidän kanssaan kymmenen 50 W

165 arvostelua

Megamanin himmennettävä LED -lamppu, GU10, 6 watt, 2800k värilämpötila, lämmin valkoinen

Megaman Energian säästäminen lamppu
6 wattia (vastaa 25 wattia) GU10
Pohja: GU10

Osta Amazonista

Se, että 88% tehonvähennyksessä on tehnyt hyvin vähän huomattavaa eroa huoneen valotasoon ja säteen kulma (lainattu 35 astetta) näyttää ihanteelliselta.

Keho on hyvin hiukan pidempi (57 mm) kuin korvaavat halogeenipolttimet ja istuvat hieman ylpeinä silmämunan varusteistamme keittiön katossa. Mutta kun ne on asennettu, et huomaa, eikä se ole ollut ongelma.

”Lämmin valkoinen 2800K” -väri on paljon houkuttelevampi, että jotkut aiemmin kokeiltuista sipuleista, joilla oli paljon chillier -kaupallinen tunnelma. Polttimon elämää lainataan 25 000 tuntia.

Hinnat vaihtelevat, mutta nämä lamput ovat noin 10 puntaa kirjoittamishetkellä. Voit ostaa tietysti halvempaa, mutta ne eivät missään nimessä ole huippuhinta, näillä Philips -päälliköillä on esimerkiksi hyvä maine, mutta ne ovat tällä hetkellä noin 40% enemmän.

Noin 20 kuukauden päivittäisen himmennyksen jälkeen olen varma, että suosittelen näitä Megaman GU10 6 watin LED Par16-himmentämistä 2800 K lamppu [Energy Class A+] LR1206DDGV2-WFL

Kerro meille alla olevissa kommenteissa, minkä himmennyksen LED -lamppuilla on ollut eniten menestystä.

megamanuk.com: Saatavana Amazonilta

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Advertising API: lta

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *