Home & Living

Söpö Karibian mökki

Hankitaan se suoraan alusta alkaen: Vaikka tämän viikon kodissa on makea mökkityyli, se ei oikeastaan ​​ole mökki-ellei kuuden makuuhuoneen, 8000 neliöjalkaa, hinta-pyynnön kartanoa on ideasi yhdestä. Se on kuitenkin viehättävä loma St. Lucialla, ja katsomisen arvoinen, jos tarvitset maanantaina paeta.

Talon huomattava mittakaava on melko hyvin naamioitu tästä kulmasta viheralueilla, ja sininen ja vaaleanpunainen pastellimaalityö ja piparkakkutiedot antavat sille aikuisen nukkehuoneen.

Toisaalta kuitenkin äärettömyysaltaan katselee lahden yli ja ulos Karibianmerelle, ja portaat Ihanteellisessa rannan saatavuudessa ja laiturilla. Listauksen mukaan koti on lähellä Grosin saaren kaupunkia, saaren luoteiskärjessä, mutta kartta asettaa sen lisäksi länsirannikolla lähellä Castries -kaupunkia.

Uima-altaan tai surffailun jälkeen huuhtele ulkosuihkussa ja istu ateriaan ulkoilma-ruokasalissa. Valkoiset säleiköt ja katkaisut piilottavat molemmat kankaalle, jotka voidaan rullata auringonäytönä ja hurrikaanin suljinjärjestelmää tuulellisempaa säätä varten.

En ole varma, onko tämä 30 ′ x 30 ′ viihdyttävä tila, jonka tarjoavat maininnat, mutta sisustussuunnittelija Lane Pettigrew täytti varmasti huoneen tarpeeksi rapealla valkoisella verhoilulla, tummilla puulattialla ja kaarevilla kämmenten oksilla autenttiselle siirtomaa -ilmeelle. Jos sinulla ei ole aikaa saada kirjaa ja laittaa jalkasi siihen muhkealle nojatuolille, siellä on erillinen kotitoimisto.

Rakastan tätä keittiötä, että vaikka kirkas valo ja kämmenfrondit antavat sille trooppisen tunnelman, suunnitteluelementit – vaaleat kivihallit, valkoiset myllytyöt, hauska, tipullinen kattokruunu ja snappy mustavalkoinen laatta – näyttävät tuoreilta kaikissa paikka. Hyllyjen alla veistetty kiinnike on viehättävä yksityiskohta.

Mitä mieltä sinä olet? Oletko inspiroinut tätä Karibian idylliä?

Katso paljon enemmän kiinteistösilmäkarkkeja St. Luciasta, katso edellinen viesti saaren Belmont -talosta.

Valokuvien hyvitykset: 1–5. Huuhtelu

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *