Uncategorized

Pronto palaa uudella Bluetoothilla IR Gateway & Peel Smart Remote -sovellukseen

Jos olit varhainen käyttöönottaja 90 -luvulla, muistat todennäköisesti Universal Remote Controls -sarjan pronto -linjan.

Äkillisen kuoleman jälkeen vuonna 2010 Pronto-tuotemerkki on palannut kuolleista ja se on julkaissut uudelleen viime viikkoina kansainvälisen CES: n Las Vegasissa.

Tämä ei ole isäsi pronto. pikemminkin uusi laitteisto, jota käytät älypuhelimesta Bluetoothin kautta. Noin 3,5 tuumaa korkealla pienellä prontolla on 4 x AA -paristot (1 vuoden luvattu), mikä tarkoittaa, että se voidaan sijoittaa käytännössä missä tahansa. IR -emitterin valinnaisella sauvalla sitä voidaan käyttää myös AV -varusteesi hallintaan suljetun kaapin sisällä.

Bluetooth -älykäs radiossa on noteerattu valikoima noin 25 metriä “ulkoilmassa”. Ihanteellinen hallita huoneessa olevaa laitteistoa, mutta mahdollisesti ei ole riittävän kaukana hallitaksesi satelliittivirittimen aulassa talon toisessa päässä olevasta makuuhuoneesta?

Useita Pronto -laitteita voidaan käyttää ja jakaa kodin ympärillä, ja Peel Smart Remote -sovelluksen avulla voit oppia ja tallentaa komentoja, joita et löydä jo heidän suurista koodien tietokannasta. Lisäksi Peel Smart Remote -sovellus tarjoaa seuraavan…

Voit paitsi keskittyä televisioviihteen hallintaan, voit myös räätälöidä sen, kun pariliitot PRONTO: n täysin ilmaisen Peel Smart Remote -sovelluksen kanssa. Peel tarjoaa räätälöityjä näkemyksiä kiinnostuksen kohteesi ja tapojen näkemisen perusteella. Live -TV, DVR ja suoratoistomedia ovat kaikki käden ulottuvilla. TV -opas ei ole enää vain televisiossa, se on kädessäsi. Peel -sovelluksen avulla voit pysyä kaikissa suosikkiohjelmasi lähettämällä muistutuksia katsomaan kaikkia kauden kuumimpia ohjelmia, kuten Gotham, Modern Family, kuinka päästä eroon murhasta ja muista parhaista TV -sarjoista. Yhdessä Pronto ja Peel tarjoavat sekä universaalin hallinnan että mukauttamisen yhden helpon kodin viihdekeskuksen kautta.

Kysyimme Prontossa, kun Peel -sovellus on saatavana Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja he kertoivat meille …

Peel -sovelluksessa ei vielä ole EU (tai UK) -opastietoja, jotka julkaistaan ​​Q2: ssä. Sillä välin voit hallita monia IR -laitteita sen kanssa.

Ehkä mikä parasta tämän asennuksen kanssa, omistat jo kaikki kalliit tavarat (kosketusnäyttö, suorittimet jne. Mobiililaitteessasi), joten uusi pronto on erittäin edullinen 50 dollaria ja se on ostettava tammikuun lopulla (yhteensopiva iPhone 4S: n kanssa, 5 , 5C, 5S, 6, 6 Plus, 3. Gen iPad ja Up, ja kaikki iPad Air ja Minis Plus iPod Touch). Katso alla oleva video.

GetPronto.com: Peel.com

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittamaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *