Home & Living

Katso tämä: Smart Home Tech & IoT -videot viime viikosta CES

Tässä on keräys 14 videosta, jotka olemme koonneet yhdessä, ja siinä on joitain viimeisten viikkojen kodinkohokohtia CES 2015. Se oli show, joka varmasti tulee olemaan muistetaan laajalle valikoimasta Internet- ja kodin automaatiotuotteiden ilmoituksia.

Ensimmäinen video on itse Consumer Electronics Associationin (CEA) kohteliaisuus ja näyttää kaikki älykkään kodin kohokohdat CES 2015: sta.

Geek Beat TV keskustelee Instonin presidentin ja toimitusjohtaja Joe Gerberin kanssa heidän nyt 200 vahvan kokoonpanonsa, heidän uuden sovellusliittymänsä ja viimeisimmän 40 dollarin versionsa keskuksestaan, joka muutti uudelleen X10-yhteensopivuuden, mutta lisää tukea Apple HomeKitille…

CNET tarkastelee ensin Samsungin SmartThingsin seuraavan sukupolven napaa ja heidän uutta pienempiä SmartSense-läsnäolo-anturivalikoimaa.

Imore tarkastelee nopeasti Whirlpoolsin integraatiota pesän kanssa, tulevaisuuden keittiö ja Nexia.

ABT Eletronics matkustaa uuden Wemo -kodinanturien ympäri Belkinistä.

Dom Espositon videoimatka Smart Home Tech of CES 2015 -elokuvalle.

AskMen puhuu Control4: lle kaikkien älykkäiden kodin osajärjestelmien integroinnista yhteen.

IDEvices paljasti ”maailman ensimmäinen HomeKit -sertifioitu kytketty pistoke”, jonka avulla käyttäjät antavat Siri -äänikomennoille hallita ja hallita kotiasi sekä asettaa aikatauluja päivittäisen rutiinisi perusteella.

Isä Robert Ballecer ja Twit -tiimi löytävät uusia ja jännittäviä tuotteita, kuten Oort Home Automation Hub (ja jos olet vanha kuin minä, katso myös Mekkaanolle tässä).

Samsungin toimitusjohtaja BK Yoon’s CES 2015 -puheenvuoro, joka on alle kuuden minuutin päässä The Vergen Curtesy, näyttää meille tulevaisuuden älykkään kodin (ja autosi).

UNIKEY esittelee älykkään lukitustekniikan CES: n live -tilassa.

Miltä sinusta tuntuu, että jokainen paketti reitittää jokainen ulkoisten tapausten kautta saamasi paketti turvassa? Juuri juuri Bitdefender -laatikko tekee vuosittaisen tilauksen.

Ei ääntä tässä, mutta nopea katsaus Schlage Sense Smart lukkoon. Toinen Apple HomeKit -yhteensopiva lukko, jonka avulla voit avata ovet Siri -äänikomennolla.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *