Uncategorized

[Sponsori] Hallinnoi AI kotiasi tänä vuonna?

2015: Stephen Hawking sekä Elon Mask varoittavat aktiivisesti synteettisen älykkyyden vaaroista.

2016: Amazon tarjoaa lähes 10 miljoonaa Echo -välinettä, jotka tarjoavat pääsyn älykkääseen äänen avustajaan Alexaan.

2017: Apple julkaisee HomePodin saadakseen Sirin ilman laitteita kädessäsi.

Ainakin 30 miljoonaa laitetta, joka on kehitetty äänikommunikaatioon AI -palveluiden kanssa. Ihmiset näyttävät harvoin johtavan viisaiden ihmisten varoituksia.

Noin täsmälleen sama määrä iPhone 4: tä tarjottiin vuonna 2010, samoin kuin heti osoittautui, että ne ovat kaikkialla. Se voi olla täsmälleen sama uuden tyyppisten laitteiden kanssa. Joten, suuri tai huono, vaadimme työskennellä tämän AI -tulevaisuuden kanssa.

Mihin näitä laitteita käytetään ensisijaisesti? Tietysti voit pyytää rutiininomaista vierailua tai saada sääolosuhteiden ennuste. Kuitenkin monet välttämättömät ovat smarthome, joka avattiin yhtä paljon kuin uudessa menetelmässä, jolla on mahdollisuus hiljaa kysyä ”hämärtää valot ja kytke musiikki päälle” sen sijaan, että avataan sovellus ja napsauttamalla painikkeita . Gartner vahvistaa: Äänen avustajien odotetaan päätyvän ensisijaiseen käyttöliittymään linkitetyille talolle ensi vuosina.

Ja todellakin synteettisen älykkyyden ensisijaista variaatiota (jotkut näkevät vähintään 4, mutta tulevat kuitenkin): ”yksinkertainen” ja ”kompleksi”. Helppo soittaa sekä shakkia ja totuudessa vain tehokas tietokone, joka suorittaa nopeasti tiettyjä algoritmeja. Monimutkainen versio ilmoittaa itselleen ja näyttää tarjoavan paljon merkittäviä tuloksia. Ainoa ongelma täällä on, että emme ymmärrä, mitä sen sisällä tapahtuu “musta laatikko”, jossa on suuria suuria tietoja siinä. Se on poistanut, että nykyiset henkilökohtaiset avustajat hyödyntävät jo ”monimutkaista” syvää löytösuunnitelmaa, muuten he menettävät kilpailuetua.

Hyvin pelkot ovat pelkoja, mutta monet merkittävästi tämä on malli, jota on paljon parempi olla ohi, ja huomaa myös työskennellä sen kanssa etukäteen. Iridium Mobile ajaa täysin ilmaisen verkkoseminaarin siitä, kuinka työskennellä pääasiassa yhteensopimattomien Smarthome -järjestelmien kanssa, kun vaadit lisäämään Siri, Amazon Alexa tai Google Home. Liity siihen 17. lokakuuta klo 11 GMT+00, jos kiinnostunut ja usko, jos on hieno käsite, että näiden nuorten on tarkoitus ajaa maailmaa yhtenä päivänä.

Verkkoseminaarin aihe on ”Äänihallinta viisaan kodille. Mitä valita samoin kuin miten integroida? ”

Verkkoseminaarissa kerromme tarkalleen, kuinka lisätä äänen hallinta uusiin ja työskenteleviin viisaita talon asennuksia, jotka perustuvat ammatillisiin automaatiojärjestelmiin (AMX, Crestron, KNX, Modbus, HDL jne.). Löydä paljon enemmän ja rekisteröidy täältä:

Liittyä verkkoseminaariin

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *