Home & Living

EDF esittelee Energy Taskforce -vaikeudet insinööreille

“EDF Energy sekä EDF esittelee” Energy Taskforce ”-pelissä, joka on vakava peli nuorille insinööreille, jotka ovat intohimoisia energiaan! ”Energy Taskforce” on vakava peli, jota pelataan 3 viikon ajanjaksolla ensi tammikuussa. Jos olet insinööri, harjoittelija tai nuori tutkinnon suorittanut, samoin kuin uskot ymmärtäväsi energia -alan eri tieteenaloja, voit jo rekisteröityä 4 -joukkueeseen ja nähdä pelin Facebook -sivu :.

Löydä tämän interaktiivisen kokemuspelin perävaunu, joka saa oikein sekä EDF: n että energia -alan talouden ja teollisuusongelmien ytimeen. Suuntaa sekä huomisen energian luominen sekä sen kuluttaminen tehokkaammin – nämä ovat ryhmän tavoitteet sekä tavoitteesi pelissä! Joukkueet saavat mahdollisuuden verrata taitojaan sekä tarkistaa sekä ratkaista palapelit sekä joka viikko he käsittelevät vaikeuksia, joiden tarkoituksena on näyttää EDF: n ja pelaajien tutkimukset. Peli tarjoaa heille mahdollisuuden perustaa analyyttiset kykynsä, soveltaa teoreettista ymmärrystään ja ymmärtää EDF -ryhmää paremmin.

Operaatio esitetään suuressa mittakaavassa 6 Euroopan maassa (Ranska, Yhdistynyt kuningaskunta, Espanja, Saksa, Italia ja Belgia), tavoitteena on piirtää monenlaisia ​​ammattitaitoisia henkilöitä, joilla on peli, joka on yhteistyössä Merkitty ryhmän eurooppalaisten tytäryhtiöiden kanssa: EDF Energy Isossa -Britanniassa, Edison Italiassa ja ENBW Saksassa.

Peli pelataan 31. tammikuuta – 19. helmikuuta 2011. Se on laukauksen arvoinen: Voittajajoukkue nauttii matkasta Laosiin, mukaan lukien näkemys yhdelle maailman suurimmista padoista (Nam Theun). Joten nyt on aika levittää sana nuorten insinööri ystävien keskuudessa! ”

Haluta lisää?

Sinun tulisi noudattaa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa tai kirjauduttava RSS -syötteeseen. Voit jopa saada nämä uutisjuttuja sähköpostitse suoraan postilaatikkoosi joka päivä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *