Home & Living

Haastattelu: Joseph Mimran

täsmälleen samojen 20 vuoden aikana, että Home & House kasvoi päättymään Kanadan erittäin suosittuun koristeilehteen, Joseph Mimran kokenut samanlaisen nousun, hyödyntäen hänen kokemustaan ​​1980 -luvun alun suunnittelijan vaatteiden yrityksessä Esittely tyyny hänen nykyiselle tyylitoiminnolleen sekä tuotemerkki Guru par Excellence. Tuottaessaan useita suunnittelijabrändejä, mukaan lukien Alfred Sung, sisar Saulin kanssa, Mimran perusti Club Monacon vuonna 1984. Presidenttinä sekä tyylikkään muodin jälleenmyyjän toimitusjohtajana hän valvoi meteorisen rahakasvun ajanjaksoa sekä The The the Wheel mahdollisesti 140 myymälää Pohjois -Amerikassa sekä Aasiassa; Yrityksen menetelmä markkinoida sekä markkinointi esitti myös 1990-luvun arvotietoisen elämäntavan. Vuonna 1995 Mimran pidensi Club Monacon näkökulmaa talojen suunnittelussa Cabanin kehityksellä, erillisellä vaatteilla ja kotitarkastumisketjulla, joka oli suunnattu suunnittelutietoisten kuluttajien kasvaville legioonille; Mimran tarjosi sekä Club Monacoa että Cabania Polo Ralph Laurenille vuonna 2000. Myynnin mukaisesti hän aloitti Joseph Mimran & Associates -tuotetyylin ja etenemisyrityksen, joka on siksi, että kärjessä on tällaisten kekseliäiden ja onnistuneiden tuotemerkkien esittely Presidentin optiohuoneistokokoelmana (koostuu sisustuksesta, kylpystä ja keittiön aluetuotteista), Pink Tartan (hänen vaimonsa Kimberley Newport-Mimranin kehittämä nykyaikainen urheiluvaatteen linja) sekä Joe Fresh Style Brand of Men’s ja Naisten vaatteet. Lisäksi Mimran on Kanadan muotityylineuvoston puheenjohtaja. Hänellä on sekä kolme tytärtä että poika, ja hän asuu tällä hetkellä Torontossa.

House & Home: Mitä pidät monista kodistasi?

Joseph Mimran: Talomme on paeta. Pidän sen yhdistelmästä tyylikkäitä materiaaleja ja nykyaikaisia ​​tyylikkyyttä. Myös puutarhamme on erittäin räätälöity ja tarkka, vaikka kypsien puiden ympäröivät; Tuntuu siltä, ​​että olemme maassa, mutta totuudessa olemme vain viiden minuutin päässä Bloor Streetistä.

H&H: Kuinka selität tyylitunnetta?

JM: Nykyaikainen perinteinen ripaus glamouria.

H&H: Onko sinulla ensisijainen värimaailma?

JM: Koska jokainen kausi tarjoaa uusia väriyhdistelmiä, olen aina pitänyt neutraalista paletista; Se antaa minulle mahdollisuuden miettiä minkä tahansa tyyppistä mahdollisuutta.

H&H: Keräätkö mitään?

JM: Olen aina pitänyt taiteesta. Löydän kappaleita Torontosta, New Yorkista sekä maailmanlaajuisesta taidenäyttelystä, Art Basel.

H&H: Mikä on käsitteesi ihanteellisesta lomasta?

JM: Italian Amalfin rannikko, etenkin kallion Casa Angelina aivan Positanon ulkopuolella. Pidän samoin La Mamouniasta Marrakechissa, joka on pysynyt täsmälleen samana viimeisen 30 vuoden ajan.

H&H: Mikä maa tai kulttuuri vaikuttaa sinuun parhaiten?

JM: Tyyli on räjähtänyt maailmanlaajuisesti: Valitse haluamasi sijainti sekä voit löytää inspiraatiota. Toimitettuaan, pidän maailman merkittävimpien kaupunkien – New Yorkin, Pariisin, Lontoon, Tokion – vervestä inspiraatiota varten. Sitä ei vain voida kopioida.

H&H: Mikä on käsitteesi ihanteellisesta illasta?

JM: Upea, helppo ruoka, fantastinen punaviini sekä fantastinen keskustelu ystävien kanssa.

H&H: Kenen henkilökohtainen tyyli sinä ihailet?

JM: Jokainen, joka ymmärtää ”suuren elämän” ja nauttii siitä.

H&H: Mikä on tempun hemmottelu?

JM: Orgaaninen tumma suklaa.

H&H: Mikä on paras lahja, jonka olet koskaan saanut?

JM: Lapseni.

H&H: Mitä merkitset kauneudesta?

JM: Nuoret; upea henki; Antava, välittävä sielu.

H&H: Mitä et voisi verkossa ilman kotona?

JM: Puolisoni ja lasten lisäksi? Musiikki.

H&H: Pinta Tämä lause: Tunnen monia mukavia, kun…

JM:… Myynti on hyvää.

H&H: Mikä saa sinut tuntemaan olosi rikkaksi, tyytyväiseksi ja onnelliseksi?

JM: Luominen.

H&H: Mikä vie sinut sängystä aamulla?

JM: Tuotteen perustaminen, jota kuluttaja haluaa.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *