Home & Living

Video: Homeseer HSTOUCH JOHDANTO

Homeseer, Homeseer, ovat juuri asettaneet 45 minuutin verkkoseminaarin videon johdannosta HSTOUCH – heidän kosketusnäyttöliittymäohjelmisto.

Jos olet uusi HSTOUCH -käyttäjä tai edes ajattelet tämän käyttöliittymän valitsemista älykäs kodinhallintaasi varten, katso alla oleva video …

”Yhteyden pitäminen maailmaan (ja kodin kanssa) – älypuhelimet ja tablet -tietokoneet ovat kaikki raivoa korkean teknologian laitteissa, ja ei ole ihme, miksi. Kun tuhansia sovelluksia on saatavana suosituimmilla alustoilla, käyttäjät voivat käyttää uutisia, urheilua, sosiaalista mediaa, pelejä, tuottavuussovelluksia ja paljon muuta. Ei ole koskaan ollut yksinkertaisempaa (tai paljon hauskempaa) pitää yhteyttä maailmaan. Nyt Homeserin kanssa voit pitää yhteyttä myös kodisi!

Mitä homeseerijärjestelmä voi tehdä? – Lyhyesti sanottuna Homeseer antaa sinun seurata ja hallita käytännössä kaikkia kodin osa -alueita, mukaan lukien valaistus, ilmasto, laitteet, ääni-/videolaitteet, turvallisuusjärjestelmät, sävyt ja kaihtimet, kastelu, energianhallinta ja paljon muuta! Ja voit seurata ja hallita kotiasi mistä tahansa maailmasta. ”

www.homeseer.com

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimitetaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *