Uncategorized

AV -vastaanottimen arvioinnit

On aika jäädä eläkkeelle vanha tyttö. Yamaha DSP-A1 on tarjonnut Stirling-palvelua jo yli yhdeksän vuoden ajan. Hyödyntäessäsi päivittäistä talon elokuvateattereitamme, joita voimme uskoa tarjoavan niin pitkän palvelun, on erittäin vähän elektronisia elementtejä.

Joten miksi etsimme korvaamista? HDMI tietysti. Yamahan S-Videon vaihtaminen ei enää leikkaa sinappia HD-pelikonsolien, satelliittivastaanottajien ja mediakeskuksen laajentajien maailmassa. Sen lisäksi, että haku on käynnissä, samoin kuin testit TestFreaks.com -sivustolla AV -vastaanottimen arvioinneilla etsimällä vastausta, joka vie meidät seuraavan vuosikymmenen kanssa.

Vaaditaan vahvistin, joka tarjoaa vähintään 4 HDMI -tuloa (PS3, AppleTV, SkyHD & Media Center PC) sekä mieluiten kaksi HDMI -lähtöä – toinen lähettää televisiolle ja toinen projektorille (ikääntyvä CRT -projektori seuraavaksi on luettelossa korvaavaa).

DSP-A1 oli Yamahan lippulaiva vuosikymmenen jälkeen ja maksoimme noin 1300 puntaa mielenosoittajajärjestelmästä HIFI-näyttelyssä. Vaikuttaa siltä, ​​että budjettisuunnitelmamme on oltava samanlainen tällä kertaa, haluamme yhden, jolla on kaksinkertainen HDMI. Saatamme vaarantaa tämän ominaisuuden, silti olemme ehdottomasti nähneet arvon ostamalla korkealaatuista tuotetta viime kerralla.

Ikääntyvä Seleco CRT -projektorimme tarjoaa edelleen fantastisia (SD) kuvia

Tarkastelen testfreaks.comia ajattelen Onkyo TX-NR905: tä sekä Denon AVR-4308: ta. Mitä muuta minun pitäisi kuitenkin katsoa? Jätä suosituksesi alla oleviin kommentteihimme …

Yamaha: Sony: Pioneer: Onkyo

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *