Uncategorized

Osta nämä kauniit ostokset rintasyöpätietoisuuden kuukauden aikana

monille meistä, lokakuu tarkoittaa paluuta syylle – sellainen, joka on erityisen lähellä sydäntämme. Rintasyöpä on yleisin Kanadan naisten syöpä, ja noin yksi kahdeksasta kehittää sitä elämässään. Joten on järkevää, että rintasyöpätietoisuuden kuukauden aikana teemme kaiken, mitä voimme muun muassa edistää Lexingtonin plastiikkakirurgin kaltaisia ​​palveluita niille naisille, jotka tarvitsevat rintojen jälleenrakennusleikkausta. Juoksemme, kävelemme, vapaaehtoistyötä ja lahjoitamme – mutta on yksi tapa lainata kättä, jota et ehkä ole ajatellut.

Joka vuosi eteenpäin suuntautuvat hyväntekeväisyysjärjestöt saavat luovia ja julkaisevat uusia tuotteita, jotka hyödyttävät tutkimus- ja tietoisuuskampanjoita. Ja vuoden 2017 tulokset ovat vakavasti tyylikkäitä. Syksyllä miksi et osta syytä? Tai nouta lahja, jonka ystävä todella arvostaa?

Moderneista huonekaluista kauniisiin keittiön laitteisiin, tässä on joitain suosikkihyväistä ostoksistamme.

Yksi parhaimmista valinnoistamme tulee Kanadan hyväntekeväisyysjärjestön uudelleenarviointiin ja italialaisen huonekaluyrityksen Calligariksen luksusyövän ja luxe. Brändin muotoinen Saint Tropezin tuoli näyttää erittäin tuoreelta nuorekkaassa vaaleanpunaisella sävyllä – sopiva nyökkäys Rethinkin keskittymiseen nuorten naisten tukemiseen rintasyöpään.

Viileän tikatun tekstuurin lisäksi istuin tarjoaa myös mukavan ergonomisen muodon. Rajoitetun erän puheenjohtaja on saatavana tilaamaan verkossa tai Calligaris Toronto -huoneessa, ja 100 prosenttia 500 dollarin hinnasta tukee uudelleenruutusta.

Rethinkin Give-Care-linja on toinen erottelu. Kokoelma sisältää joukon noutoja nokkelassa pakkauksessa-tervetuloa tokensille ystävälle hoidossa. Nimityslehdistä irtolehden teihin nämä ovat esineitä, joita he käyttävät ja arvostavat.

“Huomioiden myyjämme ovat sitruunakarkkeja ja käsivoidetta”, jakaa Alison Lawler-Dean, markkinointi- ja viestintäjohtaja. “Mutta suosikkini on todennäköisesti pussi!”

Vaikka rakastamme täysin valkoista keittiötä, tila ilman väriä voi tuntua steriililtä. Kirjoita Kitchenaidin vilkas vaaleanpunainen jalustan sekoittimet ja sekoittimet. Osa jokaisesta ostosta hyödyttää Kanadan syöpäyhdistystä, ja KitchenAID on vähintään 75 000 dollaria.

Meillä on silmällä uudessa 5-QT-arkkitehti-sarjassa Tilt-Head Stand -sekoitin vadelmajäällä. Vähittäiskauppa 650 dollarilla, se on ihanteellinen lahja joko itsellesi tai kotikokille elämässäsi.

Lopuksi, jos haluat tukea syytä rajan eteläpuolella, tutustu Knollin uusimpiin tarjouksiin. Tänä syksynä brändi julkaisee rajoitetun erän versioita kahdesta ikonisesta mallista. Firenze Knollin 1948 hiusneulapinoon ja Harry Bertoian vuoden 1952 sivutuoli näyttävät selvästi hauskalta jauhepäällystetyltä sähköisessä fuksiassa.

Hinta 199 dollarista, osa jokaisesta myynnistä hyödyttää Pennsylvanian rintasyövän koalitiota. Kappaleita on tilattava verkossa Knollin kodinsuunnittelukaupan ja D&D -rakennuksen näyttelytilan lisäksi New Yorkissa.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *