Home & Living

Yksinomainen: Loxone-huuhteluun asennettava olemassaolotunnistin 1. asennettu automatisoituun taloon

Olemme erityisen iloisia voidessamme kertoa sinulle Loxonen uusimmasta tuotteesta, koska tämä uusi huuhteluun kiinnitetty olemassaolo-anturipuu julkaistiin meille varhain, joten voimme Muotoile se automatisoidussa talossa ajoissa tämän päivän ilmoitukseen.

Flush-asennettava olemassaolotunnuspuu

Toukokuussa Loxone esitteli olemassa olevan olemassaolotunnistimen. Se on viisaampaa kuin koskaan, mutta silti pinnan asennusyksikkö.

Vaikka tämä on normi Manner -Euroopassa, jossa betonikatoksia käytetään usein, ne voivat näyttää hiukan paksuisilta Yhdistyneessä kuningaskunnassa, etenkin kun näet ne tyylikkään, matalan profiilin loxone -alueiden ja loxone -kattokaiuttimien vieressä.

Slim on täällä

Mutta nyt ohut on täällä, koska olemassaolo -anturia tarjotaan tässä uudessa Flush Install Type -elementtiä (osanumero 100466 White & 100467 antrasiitissa). Liiketoiminnan lisäksi se sisältää myös valon tason sekä äänianturit aluksella, samoin kuin nämä auttavat asettamaan sen syrjään rutiininomaisesta PIR: stä.

Katso tämä video, kun poistamme anturin, katso sitä ympärillemme ja aseta se kattoon …

Kun liike on havaittu, ‘läsnäolo’ voidaan pidentää akustiseen anturiin tulevalla melulla – ihmiset keskustelivat tai musiikki soittavat esimerkiksi. Näiden kynnysarvot voidaan muuttaa yksilöllisesti konfigurointiohjelmistosovelluksessa asennuksen aikana.

Järkevä anturi

Uusi kattoon ulottuva liiketunnistin sopii täsmälleen samaan 68 mm: n halkaisijan reikään kuin Loxone LED -alueet ja lopulta näyttää erittäin samanlaisilta kuin asennettuna.

Kuten aina loxone -järjestelmän kanssa, olemassaolotunnistimen avulla voidaan käyttää yhdessä lukuisten muiden panosten kanssa älykkäiden päätösten tekemiseksi kodin ympärillä.

Asentajat ja talonomistajat toivottavat tervetulleeksi tämän uuden ohuen profiilianturin esittelyyn, jota tarjotaan tänään – samoin kuin ne ehdottomasti näyttävät fantastisilta automatisoidussa kodissa. Tarkista linkki ja alla oleva video saadaksesi paljon lisätietoja …

loxone.com

ominaisuudet

Tunnista liike ja olemassaolo infrapuna- ja akustisten anturien kanssa
Korkea havaitsemiskenttä, jonka havaitsemiskulma on 360 ° vaaka sekä 110 ° pystysuora (antaa sinulle 8 metrin havaitsemiskentän kattokorkeudella 3M).
Integroitu kirkkausanturi (mittauslajike 0 – 0,83000LX)
Yksilöllisesti säädettävä akustinen anturin kynnysarvo olemassaolon havaitsemiseksi.
Yksilöllisesti säädettävä akustinen anturin kynnysarvo murtohälytykselle.
Fresnel -linssille tarraa hyödyntäen havaitsemislajiketta käyttämään yksinkertainen rajoitus

Palkittu

Loxone on tällä hetkellä rullalla, samoin kuin sen lisäksi, että he voittivat äskettäin Smart Home -luokituksen tämän vuoden Callwey Awards -palkinnoissa, mikä keskittyy erityisen kehitykseen ja innovaatioihin. Voittajana Loxone esitetään Saksan suunnittelumuseossa tammikuuhun 2021 saakka.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
Linkediini
Pinterest7
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Telegrammi
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *