Uncategorized

MCE Remote – Mini Review

Eilen sain Microsoft Windows XP Media Center Remote -kaukosäätimen. Tämän laitteen avulla voit hallita MCE -tietokonetta kätevämmällä tavalla ja vielä yhden samankaltaisen kuin normaalit kotitalousruskeat tavarat.

Noin 30 puntaa se on suhteellisen edullinen, mikä on aivan yhtä hyvin kuin se ei kannata rakentaa mediakeskuksen tietokonetta ilman yhtä. Olen ottanut alla olevia lähikuvia saadakseni hyvän kuvan siitä, kuinka kaukosäädin näyttää, mukaan lukien pari, joka on ampunut pimeässä, joka näyttää valaistut painikkeet …

(Klikkaa suurentaaksesi)

Kaukopakkaus sisältää itse kaukosäätimen, USB-vastaanottimen, 2 x tarttuvan säteilyn, 2 x AA -solun ja pienen painettu käsikirja.

(Klikkaa suurentaaksesi)

(Klikkaa suurentaaksesi)

Kaukosäädin tuntuu kunnolliselta painolta, kun paristot on asennettu, sen hienosti tasapainoinen ja hiukan samanlainen kuin TiVo -kaukosäädin. Eniten käytettyjä painikkeita (kohdistinnuoli ja OK -painike) putoavat helposti peukalon alueelle. Ainutlaatuinen ”vihreä painike” on myös verrattavissa TIVO -painikkeeseen, koska se vie sinut aina takaisin päähuoneen.

(Klikkaa suurentaaksesi)

Vastaanotin toimii myös napana, johon liität mukana olevat mini -IR -päästöt. Näiden avulla MCE voi hallita ulkoisia laitteita, kuten taivaan satelliittivirittimen. Vastaanottimella on runsas kaapelin pituus, jonka avulla voit sijoittaa sen jopa 4 metrin päässä USB -pistorasiasta.

(Klikkaa suurentaaksesi)

Jokainen, joka käyttää jo TiVoa tai IR -jakelujärjestelmää, kuten Xantech tai Buffalo, tuntee pienen sauvan IR -emitterin suunnittelussa.

(Klikkaa suurentaaksesi)

(Klikkaa suurentaaksesi)

Kuljetus- ja ohjauspainikkeet syttyvät, kun kaukosäädin käytetään. Tämä tekee siitä ihanteellisen käytettäväksi pimeässä kodin elokuvateatterissa menemättä taustavalaistun LCD: n kustannuksiin.

(Klikkaa suurentaaksesi)

MCE -käyttöliittymä on luotu siten, että yksinkertaista ylös, alas, vasemmalle, oikealle ja OK -painikkeille voidaan käyttää melkein mitä tahansa. Muut erityiset painikkeet, kuten “I” NFO: n, antaa sinun käyttää lisäominaisuuksia, joihin yleensä pääsee hiiren oikealla napsautuksella.

Katso MCE Remote Manual (PDF): Windows Media Center -yhteisö

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *