Home & Living

Video: DIY -asioiden verkko 50 € House Automation Starter Set

TinkerForge on ottanut käyttöön uuden DIY -talon automaatiosarjan, jonka avulla yksilöt voivat hallita laitteitaan Internetissä.

Järjestelmää voidaan käyttää 433MHz: n verkkokytkimien, himmentimien ja muiden talon automaatiokomponenttien, mukaan lukien Home Easy -laitteiden, himmentimien ja muiden talon ympärillä olevan loistavan langattoman lajikkeen hallitseminen etäisesti sen ulkopuolisen antennin hyödyntämisen avulla.

Sarjaa voidaan hallita älypuhelimesta, tabletista, PC: stä tai Raspberry Pi: stä joko paikallisesti tai Internetissä. Voit hyödyntää IoT-Remote.com-verkkosivustoa talosi hallintaan ilman minkäänlaista ohjelmointitietoa.

Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää yhtä pitkästä sovellusliittymäluettelosta integroidaksesi DIY Wise House -projektisi. TinkerForge -sivustolla on näyte koodia lukuisille eri kielille, mukaan lukien C/C ++, C#, Java, JavaScript, PHP, Python, Perl, Ruby sekä VB.NET.

Muita “tiilet” -välineitä, kuten liikkeen tunnistamista ja lämpötilamoduulia, tarjotaan Tinkerforgesta, samoin kuin järjestelmä voivat myös linkittää sääolosuhteisiinsa.

TinkerForge Web of Things Starter -sarjaa tarjotaan nyt noin 50 eurolla. Tarkista alla oleva video ja hanki hakkerointi.

www.tinkerforge.com: www.iot-remote.com

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa tai kirjaudu RSS -syötteeseen. Voit jopa saada nämä uutiset toimittamaan sähköpostitse suoraan postilaatikkoosi joka päivä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *