Home & Living

Husqvarna Automawer Review Part 3 – Ihanteellinen ajoitus

, joten Automatowerin asentamisen jälkeen muutaman viikon intensiivinen leikkaus oli aika kaasua takaisin ja antaa Elonin ottaa sen hieman helpommaksi.

Laite toimittaa 24/7 -tilassa ja sinun on kytkettävä ajastin manuaalisesti päälle leikkauksen ajoittamisen aloittamiseksi.

Haluat todennäköisesti leikata, kun nurmikkoa ei käytetä. Voit esimerkiksi valita leikata vain yöllä, jos sinulla on lemmikkejä tai lapsia puutarhaa käyttämällä koko päivän.

Muutoksen tekemiseksi voit kutsua leikkurin latausasemalle painamalla sen päällä olevaa puistopainiketta tai siirtyä itse laitteeseen ja napsauttamalla Stop -painiketta. Kun ohjauspaneelissa asennus on melko suoraviivainen. Soita ajastintoiminto päävalikosta ja säädä sitten tunteja ja kopioi ne vaadituihin päiviin. Käsikirjan mukaan…

Nurmista ei pitäisi leikata liian usein parhaan leikkaustulosten saamiseksi. Käytä ajastintoimintoa välttääksesi alamaisen nurmikon ja saadaksesi maksimaalisen käyttöiän robotti ruohonleikkurilta.

Täydellinen ajoitus?

Tuottajien käyttämällä 430x -leikkauksia 135 minuutin ajan, mitä seuraa 65 minuutin lataus. Joten se on 200 minuuttia yhdelle täydelliselle syklille, jättämättä huomiota pienen ajan, joka kuluu takaisin laturille.

On todennäköisesti parasta välttää leikkaamista varhain aamulla kasteen takia, joka saa turpeen tarttumaan pyöriin ja johtaa nurmikon roskiin. Joten voisimme asettaa ajastimen leikkaamaan alkaen sanoen kello 10.00 joka päivä ja päättymään klo 20.00. Tuossa 600 minuutin ikkunassa laite viimeistelee 3 täydellistä jaksoa ja tämä voidaan helposti työntää enemmän, varsinkin kun viimeinen sykli voi luottaa lataamiseen yön yli.

Joten nämä 3 sykliä päivässä vastaavat 405 minuuttia (6,75 tuntia) todellista leikkausaikaa. Jälleen tuottajien lukujen avulla laite voi leikata pinta -alaa 135 m2 tunnissa. Tämä luku voi tosiasiallisesti ottaa huomioon latauksen – en ole varma – mutta vaikka se merkitsisi, se leikkaa paljon enemmän kuin tässä laskemme.

Nyt 6,75 tuntia x 135m2 = 911m2 päivässä – tarkoittaen nurmikon koko 2700 m2 pinta -alaa kokonaan joka kolmas päivä. Myös käsikirjasta on vielä enemmän ohjeita …

Jos työalueen koko sallii sen, turpeen laatua voidaan vielä parantaa, jos se leikataan joka toinen päivä muutaman tunnin sijasta joka päivä. Lisäksi turve hyötyy lepäämisestä kokonaan vähintään kolmen päivän ajanjakson aikana kerran kuukaudessa.

On vaikea nähdä, kuinka sinulla voi olla 3 päivää lepoa kuin koneen manuaalisesti. Alue on kuitenkin mahdollista leikata kokonaan viikossa kokonaan viikossa, joka toimii joka toinen päivä (maanantai, keskiviikko, perjantai, sunnuntai).

Aikalisä

Kaikesta yllä olevasta hienosta kuulostavasta matematiikasta huolimatta täällä on otettava huomioon muut elementit. Ensinnäkin se olettaa, että koneen GPS on riittävän hyvä varmistaakseen, että se ei leikkaa nurmikon osia paljon useammin kuin kerran. Se on todennäköisesti epätodennäköistä, koska GPS -resoluutio on tyypillisesti muutaman metrin eikä senttimetrien sijasta.

Ongelmallisempaa on kuitenkin se, että laitteen on seurattava alueilla, se on jo vähentynyt ajankohtana takaakseen, että se leikkaa koko nurmikon useista näkökulmista.

Tämä käsikirjan taulukko viittaa 20,5 tuntia päivässä, 7 päivää viikossa, jotta alueemme lähinnä (2750 m2). Se on valtava ero laskelmistamme.

Mutta nurmikolla on tuskin mitään esteitä, ja siten sen pitäisi olla paljon tehokkaampi leikata kuin mahdollisesti Husqvarnan lukuihin saapuva kaava viittaa. Jos voimme ajaa laitetta harvemmin kuin kyseisen taulukon suositeltu vauhti, niin pidentämme paristojen korvaamisen, latauskustannusten vähentämisen ja koneen yleistä käyttöikää.

Joten meillä on ollut Automatower 3 sykliä päivässä, joka on kuvattu edellä nyt viikon ajan, ja Buttercup -sadon (toisiinsa liittymättömän?) Lukuun ottamatta toistaiseksi näyttää hyvältä. Päivitän tämän kokeen asiat osassa 4.

Entä sää?

Siellä on myös ‘sääajastin’, joka otettaessa automaattisesti säätää leikkausaikoja sen perusteella, kuinka nopeasti ruoho kasvaa. Tämä tarkoittaa, että se todella leikkaa paljon enemmän kosteamman sään aikana, kun kasvu on nopeampaa. Ajastintoiminto ohittaa sääolosuhteet, kuten käsikirja laittaa …

Robotti ruohonleikkuri ei kuitenkaan toimi pidempään kuin aika, joka voidaan määrittää ajastinasetuksissa. Optimaalisen sääajastimen suorituskyvyn saavuttamiseksi on suositeltavaa, kun ajastin asetetaan vain valitsemaan aikoja, jolloin robotti ruohonleikkurin ei tulisi toimia. Muina aikoina olisi oltava saataville sääajastimelle.

Emme ole vielä kokeillut sääajastinta, mutta voimme antaa sen mennä myöhemmin, kun tämä lämmin kuiva, epätavallisen aurinkoinen sää epäilemättä katoaa.

Yhden kuukauden päivitys

Meillä on ollut automaatti jo kuukauden ajan ja vaikka emme ole vielä aivan siellä, näet tämän viikon videosta, että nurmikon jäljellä olevat kappaleet alkavat haalistua. Kiitos Paulille ja Markille suuresta droonista fOotage tässä videokatsauksen kolmannessa osassa (pidä, jaa ja tilaa – kiitos) …

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1

ISE® -korvaus 50 m: n rajajohto Husqvarna Automatower 450x / 450xh

2 arvostelua

21,00 £

Osta Amazonista

2

HUSQVARNA Automatower Messerscheibe Trennschreibe 420 430x 440 450 x 520 550

36 arvostelua

£ 24.10

Osta Amazonista

3

HUSQVARNA FLYMO AUTOMOWER ROBOTIA VAPAUTUS RAKASTAVAT VASTUUTETTU 9 PACK

6 arvostelua

£ 25,00

Osta Amazonista

4

Husqvarna Automawer Skids, Gleitteller For Rurwn ​​Mower 420 430X 440 450X

34 arvostelua

£ 32,00

Osta Amazonista

5

Automatower G2 -akku, PowerAxis 18 V 3000mAh NIMH Akku Vaihda Husqvarna Automatower G2 SH Solar …

72 arvostelua

£ 41,99

Osta Amazonista

Muista tarkistaa kaikki 8 osaa tämän videosarjan sarjassa…

Osa 1 – Robotit ovat tulossa

Osa 2 – Ensimmäinen leikkaus on syvin

Osa 3 – Ihanteellinen ajoitus

Osa 4 – Kytke ohjaus

Osa 5 – sade tai paista

Osa 6 – Varastettu?

Osa 7 – sekaisin

Osa 8 – Tesla puutarhaan

www.autowowerchallenge.co.uk: husqvarna.com

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimitetaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähkeolen
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Advertising API: lta

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *