Home & Living

Popp Z-Weather on maailman ensimmäinen aurinkoenergiakäyttöinen langaton Z-Wave-sääasema

Z-Wave Europe paljasti uuden älykkään kodin sääaseman tämän vuoden alussa ja nyt se toimittaa Popp-tuotemerkin alla.

Aurinkovoimansa avulla valmistajat väittävät, että Z-sää on ensimmäinen Z-aaltolaite, joka on omavarainen ilman ulkoisen voiman tarvetta.

Sen integroitu hallintajärjestelmä takaa, että hätätilanteiden ja hämäräarvojen ilmoittamiseen on aina käytettävissä riittävästi energiaa säätämällä dynaamisesti raportointiväliä käytettävissä olevaan tehon suhteen.

Monitoiminen anturi pystyy kaappaamaan ja lähettämään erilaisia ​​arvoja Z-aallon kautta kodin automaatioohjaimeen. Sääolosuhteiden seurannan ja tallentamisen lisäksi laitteen anturille on joitain mielenkiintoisia sovelluksia. Tuulen voiman lisäksi anturi voi havaita:

Ilman lämpötila

Suhteellinen kosteus

Valon voimakkuus

Tuulen nopeus

Ilmanpaine

kastepiste

Joten voit hallita kaihtimia esimerkiksi auringonvalon määrän perusteella tai sulkeutuneet ikkunaluukut ja tuulen nopeuden perusteella. Voit myös asettaa Smart Home Controllers Dark / Light -lipun todellisten lumenien perusteella sen sijaan, että riippuen sijaintisi tavanomaisista pituusasteiden leveysastetiedoista, joissa ei aina oteta huomioon paikallisia olosuhteita.

Z-säteilytuulianturi tarjoaa myös tietoja aurinkoenergian ja tuulienergian saannosta. Popp sanoo, että molemmat arvot ekstrapoloidaan 1 neliömetrin alueelle ja siirretään Z-Wave Smart -kodikeskukseen.

Popp laukaisee uuden Z-aallon savunilmaisimen ensi viikolla, kun taas Z-sää on saatavana Amazonista.

Popp.eu: Lisää z-aaltoviestejä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Advertising API: lta

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *