Uncategorized

Lightwaverf kiusaa Smart Home -vyöhykettämää lämmitysohjausjärjestelmää

JSJS Designsin Lightwaverf -järjestelmä tarjoaa laajan valikoiman hyvännäköisiä, edullisia kodin automaatiomoduuleja, jotka voidaan helposti asentaa mihin tahansa kotiin.

Pitkän raskausajan jälkeen yritys on valmis käynnistämään lämmitysohjausalueensa, joka on osa uutta ammattisarjaa. ARM -prosessorit sisältävät kattilan säätimet, termostaatit ja termostaattiset jäähdyttimen venttiilit.

TRV: t toimivat yhdessä Lightwaverf -lämmityskytkimen kanssa täysin kauko -ohjattavan lämmitysjärjestelmän aikaansaamiseksi, jossa jokaista jäähdytinta voidaan hallita yksilöllisesti älypuhelimesta tai tablet -sovelluksesta. Voit luoda viikoittaisia ​​profiileja, seurata ja asettaa lämpötilat reaaliajassa ja säästää energiaa magneettisen liipaisimen avulla avoimien ikkunoiden havaitsemiseksi ja säteilijöiden kääntämiseksi erikseen.

Aiheeseen liittyvät: Lue syvällinen Lightwaverf-arvostelu

Yrityksen on tarkoitus paljastaa langattoman kotimaisen lämmitysvalvontaperheensa virallisesti Gadget Show Live -tapahtumassa ensi kuussa. Niiden näyttää kuitenkin olevan käynnissä pehmeäkäynnistys, ja joitain tuotteita on jo ostettava.

British Home Automation Developer Lightwaverf johtaa uuden elementin Connect Family -perheelle, joka on langattomia ‘Smart Home’ -tuotteita Gadget Show Live 2014 -tapahtumassa huhtikuussa. Teknisesti edistynyt lämmitysalue mahdollistaa kotimaisten lämmitysjärjestelmien tarkan seurannan ja hallinnan älypuhelimella, tablet -laitteella tai PC: llä. Kodinomistajat voivat pian asentaa, seurata ja hallita kattilaa päälle/OFF -aikoja, yksittäisiä huoneen lämpötiloja ja jopa “vyöhykkeiden” lämpötilan talon läpi, mistä tahansa maailmasta Internetin avulla. Erikoistuneet lämmityslaitteet sisältävät nyt kattilan ohjaimet, termostaatit, termostaattiset jäähdyttimen venttiilit (TRV), joilla kaikilla on langaton yhteys ja Internet -yhteys minkä tahansa laajakaistareitittimen kautta.

Napsauta yllä olevaa täysikokoista versiota

Koko valikoima Lightwaverf-lämmitysohjauksia on saatavana vähittäiskaupan ja Internet-myymälöiden kautta kesän puolivälissä 2014.

24 arvostelua

Lightwave LW922 Smart Heating TRV, 2 V, valkoinen
Ruuvaa päälle/pois asennus olemassa olevien venttiilien helpon vaihtamiseksi – sovittimet ovat mukana useimpien jäähdyttimien sopimiseksi
Kothermostaatin ohjaamana tai Light Wave -älypuhelinsovelluksen kautta
Säästä energiaa lämmittämällä vain tarvitsemasi huoneet

Osta Amazonista

Lightwaverf.com: Lightwaverf saatavana Amazonista

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Advertising API: lta

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *