Uncategorized

Toimittajan neuvot: Tarkalleen kuinka kehottaa taidetta

-tyyppistä toimittaja Lauren Petroff jakaa vinkkejä siitä, kuinka kehittää erityyppisiä taidetta oikein.
Kuinka hämmästyttävää on tervetulleeksi uusi taideteos kotiisi? Se lisää heti luonnetta, rakennetta ja visuaalista kiinnostusta, samoin kuin erinomainen tapa paljastaa henkilökohtainen tyylisi, valitsetko alkuperäisen öljymaalauksen, valokuvan tai jopa vintage -julisteen. Kuitenkin tarkalleen, kuinka kappale “lukee”, riippuu todella siitä, kuinka se esitetään, mikä on välttämätön näkökohta (tai uudelleenmuokkaaminen, jos kyynärpala ei pikemminkin toimi).

Siellä on tarjolla laaja valikoima kehyksiä ja mattotyylejä, joten opastukseni on antaa taiteen vaikuttaa valintaosi. Tässä on muutama asia, jonka haluan pitää mielessä, kun lisäät elintärkeää lopullista kosketusta lausuntokappaleeseen.

Öljy- ja akryylimaalaukset

Öljy ja akryylimaalaukset on yleisesti kehitetty räätälöityillä listalla, joissain tapauksissa toissijaisella vuorauksella tai matolla, samoin kuin ilman lasia. Kun se koskee kehystä, anna kappaleen yleinen tyyli olla opas. Esimerkiksi klassiset tai ajanjakson kappaleet sopivat hyvin tavanomaiseen puu- tai kullattuun kehykseen, jossa on paljon yksityiskohtaisempi muovaus (muovauskoko yhdistyy yleensä kappaleen kokoon; suuret maalaukset osoittavat hyvin suurempia ja samoin päinvastoin).

Nyky- ja abstraktit maalaukset

Nykyaikaiset ja abstraktit maalaukset, joko kankaalla tai taidlevyllä, näyttävät yleensä hienoimmista tyylikkäistä, epämääräisistä kehyksistä. Miellyttävä ja täydentävä valinta tälle taidetyylille on kelluva runko, joka tuottaa ohuen, helpon radan taiteen ympärillä – riittävästi sen rajaamiseksi ympäröivästä seinästä.

Paperipohjaiset väliaineet

Paperi -teokset – valokuvaus, luonnokset, vesivärit ja tulosteet – esitellään hienoimpia suojalasien alla, koska väliaineet ja pintamateriaalit ovat paljon hauraita. Kehys, matto sekä asennustyyli ovat siellä, missä voit olla luova. Helppo ja ohut kehykset mustana, valkoisena ja puun kanssa 2 ″ -3 ″ -laajuisella valkoisella matolla sopii lukuisiin nykyaikaisiin kappaleisiin. Älä kuitenkaan ole ujo: leikkiä mattojen mittakaavassa tuottaaksesi paljon visuaalista kiinnostusta ja keskittyä taideteoksesi.

Toinen valinta paperipohjaisille väliaineille ei ole mitään maton valitseminen-etenkin suurten tulosteiden, kuten esitetyt. Tuo taiteen reuna parhaiten kehykseen tuottaa erittäin-kontemporaarisen tyylin, jota todella rakastan.

Tekstiilipohjainen taide

Tekstiilipohjaiselle taiteelle on hyvä säteillä valokeila tekstuurissa. Huomaava menetelmä näiden kappaleiden kehystämiseksi on menossa räätälöityyn pleksilasiin. Tähän sisältyy materiaalin kiinnittäminen kankaalle tai taidetta, asettamalla Plexiglas-laatikko päälle ja ruuvaamalla sen sitten kankaan sivuille (avoimien kuittojen kappaleiden kohdalla kokeile levyn käärimistä ensin kontrastimateriaaliin).

Galleriapakatut maalaukset

Lopuksi on galleriakäytettyjä maalauksia, joissa kangas käärii levyn reunojen ympärille. Huoli on aina ”kehystää vai ei kehystä?”. Monille ihmisille näkyvät reunat voivat olla vain vaikutuksia, joita he ovat sen jälkeen. Uskon henkilökohtaisesti, että tämä toimii hienoimmin nykyaikaisemmilla kappaleilla, mutta viime kädessä päätös mennä kehykseen on henkilökohtainen.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *