Uncategorized

Voita tämä unelmakoti!

Saamme paljon kutsuja kotona ja kotona: uudet kaupat, tuotelanseeraukset, gallerian aukot. Menemme niin paljon kuin pystymme vangitsemaan, mutta on yksi tapahtuma, jota en koskaan hylkää: kutsu Lyndan kotiin (ei kuvassa). Olin siellä viime viikolla juhlimaan tulevaa toimittajan Suzanne Dimman häätapahtumaa.

Pidän Lyndan etuhallista, sen dramaattisilla mustilla seinillä sekä mustavalkoisilla kivilattialla järkyttävällä oranssilla Bombe-rinnalla (näet sen marraskuun numerossa). Hänen lehtipuu näyttää siltä, ​​että se pestiin sadan vuoden ajan espresso -kauhoilla, kevyemmällä upottamalla reunojen ympärillä. Se, mikä aina iskee asuintilasta (sen lisäksi huonekalusuunnitelman muutokset aina kun vierailen!) Ovat valon uima -altaat. Lyndalla ei ole yhtä pottia. Sen sijaan hänen tilansa hehkuvat lämmöllä paljon loistavista lampuista. Jätin halusin repiä jokaisen upotetun halogeenin, jonka maksin tonnia rahaa asentaakseni olohuoneeseemme!

Jos ihailet myös Lyndan makua, samoin kuin kävelyä hänen asuintilaansa ei ole korteissa, valitse seuraava hieno asia. Ota retki vuoden 2009 showhouse (näkyy kaikissa näissä valokuvissa) sekä H&H -tiiminsä ja täysin koristeltu. Se on unelmatalo Oakvillessä, Ontariossa, joka arpataan yhtenä suurista palkinnoista prinsessa Margaret Healthcare Foundation -säätiössä. (Arpajaisten tuotot auttavat prinsessa Margaret Healthcare -laitosta kiihdyttää tutkimustutkimusta ja rinnastavat tieteelliset löytöt paljon parempia menetelmiä syövän estämiseksi, diagnosoimiseksi ja hoitamiseksi.) Toiminnassa on paljon menetelmiä:

1) Jos olet verkossa GTA: ssa, mene katsomaan koti henkilökohtaisesti. Koti on miljoonien arvoinen, mutta meneminen on ehdottoman ilmaista! Kun menet taloon, tuo kamera. Napsauta kuva itsestäsi rakastetussa tilassa ja julkaise se erityiskuvagalleriallemme. Voit nähdä tarkalleen, kuinka laukaus näyttäisi kodin ja kodin kannesta, samoin kuin jakamalla se ystävillesi sähköpostitse, Facebook, Twitter ja enemmän.

2) Rekisteröidy erityistapahtumiin sekä Lyndan, H&H -toimittajan Suzanne Dimman, elintarviketoimittajan Claire Tanseyn ja H&H: n VP Communications (ja Office Wellness Guru!) Mark Challenin johtamiin retkiin. Kiire, rekisteröinti on rajoitettu samoin kuin nämä tapahtumat ovat ilmaisia!

3) Ota videoretki nopeaan vilkaisuun euron inspiroiman maalaistalon sisällä. Sen lisäksi, että palataan sivustolle joka viikko uuden talon erilaisen tilan retkelle, kaikki johtivat Lynda itse.

4) Ja paljon tärkeintä, hanki liput mahdollisuuteen soittaa tälle kotiin kotisi. Vaikka et voita, tuet prinsessa Margaret Healthcare -säätiötä taistelussa hallita syöpää. Mitä ei pidä siitä?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *