Uncategorized

Marmiteek esittelee kaukosäätimen 3D HMDI -kytkimen

Uusi Marmitiek Connect420 yhdistää jopa 5 HDMI -laitetta televisioon ja tukee täydellistä 1080p 3D: tä sekä perinteisiä 2D -asetuksia. Yksikkö voi vaihtaa automaattisesti lähteen tai mukana toimitetun kaukosäätimen ja metallikotelon avulla, jossa kytkin ei ole kaikista häiriöistä. Se on nyt saatavana noin 90 puntaa.

3D HDMI -kytkin – Marmitiek Connect420 antaa sinun yhdistää jopa 5 HDMI -laitetta televisioon vain yhdellä kaapelilla. Tämä estää television alla olevan kaapelien sotkun ja tarjoaa ratkaisun, jos televisiossasi ei ole riittävästi HDMI -portteja. Connect420 tukee tietysti myös muita standardeja, kuten DVI, HDCP, CEC, Lipsync, EDID -standardit, syvä väri (36bit), X.V. Väri ja Dolby True HD & DTS HD 3D: n lisäksi. Aktiivinen kytkin on myös keskeytymätön kiinteän metallin, häiriöttömän, korkealaatuisen kotelon seurauksena.

Puhummepa sitten TV-kanavia, pelejä, YouTube-videoita, Blu-ray-levyjä tai tilauselokuvia, on selvää nähdä, että 3D-sisältö on tulossa merkittäväksi voimaksi. Ja tämä ei tarkoita vain 2D -optimoitua, vaan myös täysi 3D. A/V-laitteet:-

Kun Sony’s PS3-Firmware-Update 3.5 viime syksynä, 38 miljoonaa A/V-laitetta tuli 3D-sovellukseksi yhdellä putouksella.

Blu-ray-pelaajat varustetaan yhä enemmän verkkoyhteydellä, jolloin voit helposti saada 3D-verkkosisällön.

HD -dekooderit tarjoavat nyt usein mahdollisuuden katsoa 3D -elokuvia pyynnöstä.

Televisiot – Monet valmistajat tarjoavat 3D -televisioita, joissa on tehokas ohjelmisto, joka pystyy käsittelemään kaksinkertaisia ​​kuvia. Miksi katsella 3D: tä? 3D luo elokuvakokemuksen kotona katsellen elokuvaa; Se varmistaa voimakkaamman kokemuksen pelaamisessa ja saa sinut todella tuntemaan kuin istut stadionilla urheilukilpailun aikana. Television katselusta tulee aito kokemus.

Jos haluat jatkaa näiden 3D-vaihtoehtojen nauttimista nyt tai tulevaisuudessa, ole varautunut näihin kehityksiin ja osta 3D-kytkimen tulevaisuudenkestävää estetiikkaa olohuoneessasi. Connect420 sisältää Full HD 5 Input / 1 Output HDMI -kytkimen 3D -tuella…

Vain yksi kaapeli TV -näytöllesi! Vaihda kytkettyjen HDMI -laitteiden välillä.

Sopii 5 HDMI -lähteen kytkemiseen televisioon samanaikaisesti. Tarvitset vain yhden HDMI -sisääntulon, etkä koskaan tarvitse vaihtaa kaapeleita enää.

Pelikonsolin, kuten PlayStation ja Xboxin, Blu-ray Player, satelliittivastaanottimen ja kaikkien muiden HDMI-laitteiden, yhdistämiseksi.

Soveltuu Full HD 1080p: lle ja kaikkiin 3D -muotoihin.

Sisäänrakennetulla toistimella ja taajuuskorjaimella mahdollisen signaalin menetyksen korjaamiseksi, joten voit yhdistää jopa 15 metrin HDMI-kaapelia ulostuloon.

Kytkimet automaattisesti ja/tai kaukosäätimellä.

Vapaa häiriöistä kiinteän metallikotelon takia.

Marmitiek Connect420 on nyt saatavana ja sen suositushinta on 99,95 euroa/ GBP 89,95. ARVONLISÄVERO.

www.marmitek.com: Osta nyt Amazonissa

Haluta lisää? – Sinun tulisi seurata meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa tai tilata RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittamaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *