Uncategorized

Ultra-moderni argentiinalainen talo

jonkun kodin sisäpuolen näkeminen on hauska (ja vaarattoman) menetelmä katsoa heidän elämäänsä. Seinien taide, hoito, jolla tyynyjä on fluffed, jopa lumivalkoisen maton alue-kaikki ovat vihjeitä tarkalleen kuinka ihmiset elävät. Tämä koti Argentiinan Buenos Airesin lähiöissä on hiukan erilainen: se vihjaa tarkalleen kuinka omistaja ajattelee. Katsotaanpa.

Etäisyydestä Casa -molekyyliksi ymmärretty talo ei ole erityisen jännittävä: boxy, harmaa ja symmetrinen. Etuportaissa kohtaat kuitenkin aivan ensimmäisen alumiinirakenteiden paljon, jotka tarjoavat puhelut ”erinomaisella pistorasiajärjestelmällä… poikkeuksellisella kestävyydellä kestämään kaiken tyyppisiä painotyyppejä”. Se – plus nimi – saa minut uskomaan, että tämä on talo tiedemiehelle, uudistajalle tai insinöörille.

Jopa keittiön alueella on alumiiniputken tukikohtia, jotka pariksi paksujen puulepojen kanssa tekevät niistä näyttämään työpöydiltä. Kanava, avoimet hyllyt sekä kiillotetut betonilattiat lisäävät laboratorio -tunnelmaa. Jos ruoanlaittotiede ei ole todella alasi, Buenos Airesin keskustan ravintolat ovat alle tunnin ajomatkan päässä.

Ruokailutila on vähän pehmeämpi, puulattiat, kerman seinät sekä Louis XVI -tuolit. Kuitenkin vain kaksi tuolia ja pöydällä auki tietokone, kuten tämä tila on osoitettu myös työlle. Sen lisäksi, että se on selvästi maksettu: Tarjoaminen ylpeänä määrittää, että alumiiniputkijärjestelmän suunnittelija voitti maailman henkisen asuinmaailman organisaation palkinnon vuonna 2009.

Geodeettiset rakenteet jatkuvat sisällä, sekä kehittää geometrisen teeman että tekemällä ratkaisevan tehtävän pitää toisen kerroksen kävelytie. Kulmassa oleva shakkilauta ja maalausteline viittaavat siihen, että matkustajan kiinnostuksen kohteet pidentävät tekniikan ulkopuolelle, vaikka en ole varma, mihin harrastusten täyspitkäpeiliin pyörillä osoittaa.

Sinun ei tarvitse olla tieteellisesti tai matemaattisesti taipuvainen arvostamaan, että tämä on melko hieno kylpyhuone. Paljon kevyttä, paljon hyödyllistä uppoamisvarastoa, paljon tilaa siinä syvän sinisessä kylpyammeessa. Kolmen makuuhuoneen lisäksi on 1-1/2 muuta kylpyhuonetta, tilavan terassin ja ulkouima-altaan lisäksi sekä piha, jossa on geodeettinen viidakon kuntosali.

Voisitko työskennellä – samoin kuin pelata – täällä? Vai haluaisitko mieluummin keksiä oman tilan?

Valokuvien hyvitykset: 1-5. Sotheby’s Realty Argentiina

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *