Home & Living

Kenguru -TV – Arviointi

Olen juuri palannut Formula 1 Grand Prix -tapahtumasta Monacossa. Se oli silloin, kun elinikäinen matka minulle, samoin kuin jotain, jonka aioin tehdä viimeisen 25 vuoden ajan.

Halusin maksimoida kokemuksen, olin erittäin kiinnostunut kuulemaan uudesta kenguru -TV (nyt nimeltään Fanvision) järjestelmästä. En kuitenkaan voinut löytää mitään F1 -katsojien arvioinnin menetelmästä ennen varausjärjestelmää, joten uskoin toimittavani kokemuksemme siitä täällä, jotta voin hyötyä mieluiten joillekin muille. Vaikka se ei liity talon automaatioon, se on kiehtova laite.

Kenguru? Joten mikä on kenguru -TV (nyt Fanvision)? No, lähtökohta on yksinkertainen, siirryt online -urheilutapahtumaan ilmapiiristä, spektaakkelista, melusta ja moottoriurheilun tilanteesta, jopa hajusta! Raiteen kävely Monacossa oli samanlainen kuin Wembleyn tai muun erinomaisen stadionin jalkapallo -faneille. Kun hyödynnetään nykyaikaisen television kattavuuden Grand Prix -sovellusta, huomaat, että on olemassa paljon tietoa, josta olet riippuvainen kilpailun nautinnostasi-toiminnan toisto, autojen sisäiset materiaalit ja ajoitustiedot. Sen lisäksi, että siirry kenguru -TV: hen, laitteeseen, joka yrittää tuoda parasta asuintilakokemusta kilpailuradan nautintoon.

Varaus ja kerääminen Vuokrasimme järjestelmän kehityksessä käyttämällä www.kangaroo.tv -verkkosivustoa. Valitsimme viikonloppuhinnan 95 dollariin (noin 50 puntaa), vain lauantain korko (karsintapäivä) oli 50 dollaria ja sunnuntain korko (kilpailupäivä) oli 60 dollaria. Aivan ensimmäinen numero oli saada tietoa siitä, mistä poimia yksikkö. Kokoelmapisteen yksityiskohdat eivät olleet erittäin vaikuttavia, kartan (alla) on tarkoitus näyttää, missä kioski löydettiin keräävän yksikköä, jonka on merkitty kenguru -logolla. Punainen aukio (lisännyt) oli paljon enemmän kuin se, missä jalusta todella sijaitsi. Esitetty osoite viittasi yleiseen alueeseen (sijoitettuihin’Armes) sekä kioskin viimeisen löytämisen kesti jonkin aikaa. Näinä GPS: n ja Google Mapsin päivinä ei ole syytä niin huonoihin suuntiin. Vielä yksi rypistyminen oli, että meillä oli pikemminkin kävelymatkan päässä Casin0 -neliöjalustaltamme ottaaksemme järjestelmän takaisin kilpailun jälkeen. Muissa kisoissa näyttää kuitenkin olevan useita kioskien paikkoja, joten ehkä tämä on kysymys pienen Monacon ruhtinaskunnan ympärillä olevan alueen puuttuessa. Vielä yksi bitti yksityiskohta, joka oli epätarkka, oli paluuaika. Vahvistussähköpostimme mukaan yksiköiden piti olla takaisin sunnuntaina klo 18.30 mennessä, mutta kioskin nainen kertoi meille, että se oli klo 22.00.

Kun lopulta löysimme osaston, loin passin Sitten minulle kerrottiin, että minun oli maksettava jälleen kerran, koska muutama verkkosivuston ennakkovaraus “ei ollut mennyt PayPalin kanssa oikein”. Kysyin ymmärrettävästi sekä meitä palveleva nainen puhui yhdelle yhdelle henkilöstön jäsenelle osastolla ja sitten kertoi meille, että se oli ok, emme vaatineet maksaa uudelleen. Ei tarkasti luottamusta inspiroiva. Sitten järjestelmä laitettiin sekä meille toimitettuun pussiin, meillä ei ollut esitystä ja ohjeita, jotka eivät olleet mukana, kaiken kaikkiaan melko huono aloitus kenguru -TV -kokemuksellemme.

Gadget -laitteella pussipussi sisälsi itse televisiojärjestelmän, kuulokkeiden sarjan sisäänvedettävässä kotelossa, täysin ladattu vara -akku ja akkulaturi – saat laturin vain, jos otat viikonlopun varauksen. Järjestelmä on noin 4 tuumaa 6 tuumaa ja sitä käytetään kaulan ympärillä olevassa kaulanauhassa. Se voi roikkua siellä toimittaessasi äänisyötettä ja voit nostaa järjestelmän niin paljon kuin tarkastella tilastoja tai TV -suojaa, kun vaadit. Seka -kaulanauhalla on myös pidike, jonka avulla voit pitää hihnan kaulasi ympärillä, kun järjestelmä on eliminoitu varastointia varten.

Kytkentäen gadget päälle ensimmäistä kertaa se skannaa verkon signaalille. Kesti noin 30 minuuttia, kun saamme antenni todella ulottuvan, vielä yksi syy olisi ollut hienoa, että sinulla olisi ollut nopea esittely sekä perustavanlaatuinen ohjeiden joukko. Kengurujärjestelmä perustuu Linux -alustaan ​​ja hyödyntää älypuhelininnovaatioita saadakseen jopa 10 online -MPEG4 -syötettä yhdessä AAC3: n sekä MP3 -äänivirtojen kanssa. Aivan ensimmäinen asia, jonka teet, on asettaa rakastettu ohjain. Tätä autoilijaa korostetaan sitten ajoitustietojen näytöissä yksinkertaisen tunnistamiseksi.

Järjestelmässä on kaksi ensisijaista tilaa, joihin pääsee punaisesta TV -painikkeesta sekä Blue States -painikkeesta. Olimme onnekkaita, että istuimme vastapäätä suuria näytöitä ympäri molempia päiviä, joten saatamme nähdä ensisijaisen videosyötön niistä. Järjestelmän avulla voit myös valita auton sisäiset materiaalit, vaikka tämä oli rajoitettu noin puoleen erän kuljettajiin.

On mahdotonta kuulla mitään, kun olet lähellä F1 -autoa!

Järjestelmässä oli transflektiivinenNäyttöä voidaan nähdä kirkkaassa auringonvalossa, vaikka se voi ohjelman näyttää pestävältä, jos se on todella kirkas. Näytön kirkkaudella on suora vaikutus akun käyttöikään, mikä meille kerrottiin olevan 6 tuntia. Emme koskaan päässeet käyttämään edes puolta akkua kummankaan päivän aikana, ei koskaan käyttänyt varaosaa.

Äänen puolella kommenttisyöttö oli 3 tai 4 eri kielellä, ja jokainen kieli sai vuoronsa muutamaksi minuutiksi. Olisi ollut paljon mukavampaa saada rehua kieltä kohti. Löysimme myös äänenvoimakkuuden tason alhaisen kilpailun aikana. Kuitenkin, kun kaksikymmentäkaksi F1-autoa ja kuorma-autoa kulkevat sinut muutaman metrin päässä, on vaikea todeta, mikä olisi kovaa kuulemaan heidän yli! Jälleen kerran tämä on todennäköisesti erityinen kysymys Monacossa, olen käynyt Silverstone -palvelussa ja ollut myös kauhistuttava paljon autoista.

Uskoin, että olisimme kuulleet PIT-radion valitulta rakastetulta kuljettajalta, mutta sen sijaan saimme äänen satunnais autoilijoilta koko kilpailun ajan. Monta kertaa ei ollut edes mahdollista kertoa kuka he olivat, ellei heidän tiiminsä käyttänyt heidän nimeään.

Järjestelmä toimitetaan poikkeuksellisella kuulokkeilla. Käytän erittäin samanlaista sarjaa iPodini kanssa, samoin kuin nämä ovat ainoat sellaiset, jotka muotoilevat korvani ja pysyvät muodossaan korvan sisällä ja tuottavat sinetin, jotta niillä on myös melun vähentämisvaikutus. Järjestelmä hyödyntää yleistä kuulokkeet mini-jack-pistorasiaa, joten käytät sitä omilla kuulokkeillasi, jos haluat (kärki-pakata toinen kuulokkeiden joukko ja kaksinkertainen, joten kaksi teistä voi kuunnella täsmälleen samaan aikaan). Hyvin hiukan kosketus on, että sinun on pidettävä nämä, yhteensä heidän F1 -korkealaatuisessa tilanteessa, joka on hyödyllinen ja erityinen muistokilpailun viikonloppu.

Rahoillemme järjestelmä tuli omaksi lauantain karsintaistunnon aikana. Online -ajoitustietoja ei tarjottu missään muualla kengurujärjestelmässämme. Muilla katsojilla ei vain ollut tapaa ymmärtää, kuka oli ostamassa sen lisäksi, että hän kuuli omituisen katkelman ohjelman kommentista, kun huutavat V8: t eivät hävittäneet PA: ta.

Tulevaa kenguru -TV: tä käytetään jo NASCAR: ssä, samoin kuin liiketoiminta on juuri paljastanut kumppanuuden vuoden 2007 Le Mans 24 tunnin kilpailulle. On paljon muita urheilutapahtumia, joista voi olla hyötyä, kuten esimerkiksi golf, tennis, kriketti ja jalkapallo.

Suosittelisinko? Joten lopullinen asia oli vuokrata. Sanoisin ehdottomasti kyllä. Muutama muutaman ominaisuuden vaatimuksen parannuksen hienompi piste, samoin kuin järjestelmän vuokrauskokemuksemme jättivät paljon toivomisen varaa, epäilemättä järjestelmä, joka lisäsi kilpailuviikonloppumme nautinto, etenkin online -tilassa Ajoitustiedot karsinnasta, jota ei tarjottu radan ympärillä olevalla näytöllä. Grand Prix -viikonlopun kustannussuunnitelmassa vuokrauskustannukset eivät ole merkityksettömiä, ja se tarjoaa sinulle lisätietoja, jotka pitävät sinut silmukassa, samalla kun se kokee jännityksen siitä, että todella oleminen siellä on.

Plussat

+ lisää ehdottomasti kilpailukokemusta
+ Valittu auto-automateriaali
+ Online -ajoitustiedot – erityisen hyödyllistä kelpoisuudelle
+ Kunnioitetut korkealaatuiset kuulokkeet (jotka saat pitää!)
+ Vara -akku (plus laturi, joka toimitetaan viikonloppuvuokrauksella)
+ Akun käyttöikä

Haittoja

– Huonot keräystiedot ja kokemukset
– Ei kovaa kovaa (Monacolle joka tapauksessa)
– Näyttö saattaa olla kirkkaampi

www.kangaroo.tv – nyt www.fanvision.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *