Uncategorized

Apina -liiketoiminta muuttaa sisäpuhelinsi älykkääksi pääsyjärjestelmäksi

Locumi Labs on lähellä Apinan Kickstarter -kampanjan loppua, uutta tuotetta, jota ne kuvaavat “maailman ensimmäiseksi älykkään pääsyn ovien”.

Retro-sopiville markkinoille tarkoitettu apina voidaan asentaa muuttamatta oveasi. Sen sijaan pieni laite kiinnittyy asunnon sisäpuhelinten sisäisiin sisäosiin, ja sitten sen WiFi-yhteensopiva siru tuo hallinnan SMARTHPHONE-ohjelmaan.

Apinan kanssa sinä, perheesi ja kaverisi sekä palveluyritykset voivat tulla rakennuksesi ilman fyysistä avainta. Apina sanoo, että se on optimaalinen kaikille, jotka haluavat älykkään lukon, mutta asuu kerrostalossa tai talossa, jolla on kaikenlainen pääsy ovi tai portti.

Se soveltuu myös vuokralaisille, koska he voivat asentaa sen itse kodinsa sisäpuhelimeen – alle 3 minuutissa ja ilman sähköasentajaa tai heidän vuokranantajansa lupaa – valmistajien mukaan.

Voit käyttää apinaa saadaksesi valvontatoimituksia asunnollesi ja ohjelmoida aika-ikkunat siten, että pääsisäänkäynnin ovi avautuu automaattisesti, kun toimitushenkilö soi oikeaan aikaan.

Apina on pieni, Wi-Fi-yhteensopiva siru, jonka jokainen voi helposti asentaa hänen sisäpuhelimeensa tarvitsematta vaihtaa yhtä asiaa pääsisäänkäynnin ovella. Apina on yhteensopiva jokaisen sisäpuhelinjärjestelmän kanssa ja on verkossa omistajan Wi-Fi: n kautta. Omistaja ja kaikki yhteiskäyttäjät hallitsevat pääsyä kätevästi iOS- tai Android-sovelluksen kautta. Apina mahdollistaa kolme avausmekanismia: 1. Automaattinen avaaminen sovelluksen kautta tunnistamalla GPS: n kautta, että lähestyt ovea 2. On-demand-aukko sovelluksen kautta painamalla avointa nyt -painiketta 3. Soittamalla ennalta määritellyn aika-ikkunan aikana-Optimaalinen toimittajille ilman älypuhelinta

Kickstarter-projekti on jo rahoitettu menestyksekkäästi, mutta joukkueen tukemiseen ja ennakkotilaukseen on vielä muutama päivä alennuksella, jonka arvioitu vähittäishinta on noin 99 puntaa. Sen jälkeen kun KS -kampanja -apina kertoo meille, että tuote on virallisesti saatavana Yhdistyneessä kuningaskunnassa noin Q3 2106: n ympärillä.

getmonKeynow.com: Kickstarter.com

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittamaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *