Uncategorized

Kynnysvalmistelut Uuden talon automaatiojärjestelmän

kynnysrahasto Corp on perustanut uuden viisaan talojärjestelmänsä noin 4 vuotta, samoin kuin ne johtuvat markkinoista seuraavien viikkojen aikana. Järjestelmä hyödyntää keskushallintaista puhuakseen monille Wi-Fi-pohjaisille langattomille moduuleille, jotka kaikki voidaan lisätä turvalliseen verkkoon sekunneissa käyttämällä niiden uutta ”configspot” -tekniikkaa. Tarkista alla oleva video.

”Sano hyvästit langattomaan verkkokokoonpanoon. Kynnyksen läpimurtokonfigurointiinnovaatio hyödyntää kohtuuhintaisia ​​lähikenttäviestejä sekä verkottumista turvallisen menetelmän toimittamiseksi laitteille määrittää itsensä automaattisesti. Configspot vapauttaa kuluttajia konfiguraatioiden monimutkaisuuden ongelmasta, joka on estänyt markkinoiden kasvua ja johtanut korkeaan asiakkaan pahenemisasteen ja korkean tuotteen tuottoprosenttiin. Kuva

Configspotin avulla kuka tahansa henkilö voi nopeasti määrittää ja määrittää langattoman laitteen pitämällä vain yhden gadgetin konfigurointi lähellä yhden verkon yhden laite. Configspot sitten välittömästi ja ohjelmoi langattomasti uuden laitteen verkkoosoitteilla, turvallisuusavaimilla, salasanoilla, laitteiden nimillä sekä muilla tarvittavilla määritystietoilla. Se on niin helppoa!

ImageThresholdin configspot -innovaatio mahdollistaa langattoman innovaatioiden uuden kasvun tekemällä olemassa olevia laitteita radikaalisti paljon helpompaa asentaa sekä käyttöä sekä mahdollistamalla langattomat kyvyt sisällyttää melkein minkä tahansa tyyppisiin laitteisiin erittäin alhaisella kustannuksella. Smart -kodin tuottaminen on nyt yksinkertaista ja edullista.

Esimerkiksi langattomat hallinnoidut sähkömyymälät voivat ymmärtää, milloin laitteiden sammuttaminen säästääksesi rahaa ja auttaakseen ympäristöä, tai kuluttajat voivat lisätä uuden langattoman kameran, puhelimen tai mediasoittimen verkkoon pitämällä sitä vain yhdellä laitteella . Mahdollisuudet ovat rajattomat!”

kynnys- Corporation.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *