Home & Living

Yhdistävät ikkunanpeitteet

Q. Minulla on avoimen konseptin olohuone, ruokailutila sekä keittiöalue katedraalin katolla. Pohjoisseinällä on 6 ‘patio -ovi sekä 6’ ikkuna. Ruokailutilan eteläseinällä on 4 ‘5 -ikkuna sekä keittiön alueella 4’ -ikkunan 4 ‘. Minulla on pystysuorat kaihtimet patio -ovella. Sen vieressä olevaa 6 ‘-ikkunaa käsitellään suoraan valanssilla ja alla on hunajakennon sokea. Ruoka -avaruusikkunassa on täsmälleen sama valanssi venetsialaisten kanssa. Keittiön ikkunassa on helppoja verhoja. Haluaisin muuttaa niitä kaikkia, mutta en ole varma mitä tehdä. Kotimme sijaitsee järvellä, joka on alueen keskipiste, jossa on pohjoisen terassi oven ja ikkunan. Sisustustyyli on maa, jossa on tumma ympäristöystävällinen matto, kaipaa seiniä sekä vihreää, viininpunainen ja sininen ruudullinen sohva.

– Wendy Thompson, Skootamatta Lake, Ont.

A. Olet erittäin onnekas, että sinulla on mahdollisuus tuoda niin paljon valoa avoimeen tilaan. Muista kuitenkin, että ikkunat ovat pääosin sitä, mikä liittyy alueeseen toiseen. Ikkunaryhmät, vaikka ne eivät olisi täsmälleen samankokoisia, olisi käsiteltävä samalla tavalla. Tämä pyrkii yhdistämään alueen visuaalisesti.

Sinun tapauksessasi se auttaa yhdistämään tilasi kolme erillistä toimintoa. Pidä kangas, väri ja tyyli täsmälleen sama kaikkialla. Sinun on kuitenkin poistuttava jonkin verran patio -oven peittämiseen. Jokaisella alueella olisi käytettävä helppoa ikkunapeitteiden tyyliä. Tämä korostaa alueen kahta keskipistettä – näkymää järvelle ja hämmästyttävälle katedraalin katollesi. Ajattele roomalaisia ​​kaihtimia kaikille ikkunoille – ne toimivat erityisen hyvin asumisessa sekä keittiöiden lisäksi ruokailutilassa. Ne rullataan nopeasti ylös tai alas ja mahdollistavat paljon valoa sisätiloissa. Samoin, kun ne on laadittu, ne tuottavat siisti laskostetun kuvion. Ajattele patio -oveasi helppoa laskostettua vetoverhoa roomalaisten täydentämiseksi. Voit myös käyttää solmiota selataksesi oven kanssa.

Yritä pysyä poissa vahvoista kuvioista ja pysyä yksiväreissä. Vahvat kuviot ylittävät kaipaisten seinien luonnollisen rakenteen. Värin vuoksi nouta sohvan sininen tai viininpunainen vastaamaan maton tummaa ympäristöystävällistä. Pehmeän version yhdestä näistä väreistä pitäisi toimia hyvin. Tummempi väri tekee alueestasi myös tumman, koska tummat värit ovat jo lukuisia. Roomalaiset kaihtimet tarvitsevat kestävää kangasta, ei hitaasti. Kun valitset materiaalin, etsi helppo puuvilla tai kangas maalaisteeman valitsemiseksi.

Älä muista ikkunapeitteiden vuorauksia, koska tämä on juuri se, kuinka ikkunasi esiintyvät ulkomaailmassa. Pidä nämä johdonmukaiset – valkoinen on tyypillisesti hienoin, koska se on neutraali.

Jos tunnet olosi hieman rohkeaksi, ajattele, että jätät terassi -oven paljastamaan roomalaisia ​​kaikissa ikkunoissa. Tämä on korkein menetelmä tuoda se upea näkymä järveen.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *