Home & Living

Ski-in Sveitsin chalet

Sveitsissä on paljon enemmän kuin urheilu-se on elämäntapa. Tai niin kerän tästä Verbier -vuorenside -kompleksista, jossa on kaikki erinomaisesta sijainnista ja historiallisista yksityiskohdista futuristiseen uima -altaaseen. Katsotaanpa ja katsomme.

Ns. Chalet Trois Couronnes on oikeastaan ​​kolme standardia kaltevuuskattoista rakennusta, jotka galleria on linkitetty. Se on epäilemättä hiihto, jossa on panoraamanäkymä Grand Combin -alueelle, mutta jopa 1 700 metrin korkeudessa se on oletettavasti vain muutaman minuutin päässä Verbierin kylästä.

Sisustus on nykyaikainen sekoitus historiallista (holvattu katto, kivi-oviaukko ja puiset palkit) ja moderni (kevyt, leveäympäristö ja metalli- ja lasiseinät). Itse ruokailutila on tarpeeksi suuri juhlalle; Juhlia elävöittämään muutaman vuosineljänneksen lasin seinäisestä valkoviinikellarista.

Kirkas, säteilykeittiö on kivi- ja puu-näyttelykappale, joka on varustettu La Cornue- ja Gaggenau-laitteilla ja metri syvällä tulisijalla paras parasta après-ski-varpaiden palkkaamista varten. Kokkia ei ole huomautettu luettelossa, mutta jos sinulla on varaa asua täällä, sinulla on todennäköisesti oma.

Kahdeksan makuuhuoneessa on yleisiä yksityiskohtia, kuten ranskalaiset kivitakat, turkispeitteet ja kylpyhuoneet. Kynshead -aksentti sängyn rungossa on erityisen ihana; Se puhuu sekä maalaismaisen alppien estetiikan että suuntauksen kanssa räätälöityjen sisustuskoristeiden kohti.

Sen lisäksi, että uima-altaalla ei ole seinästä seinään, siinä on hydraulinen pohja, joka voidaan nostaa alueen muuntamiseksi juhlatilaan. Sisätiloissa on myös sauna ja Hammam; Ulkona on iso terassi, jossa on poreallas ja palokuoppa.

Selaa Wintertime Cottages -valokuvagalleriaa saadaksesi paljon viihtyisää inspiraatiota.

Valokuvien hyvitykset: 1-5. SPG: n hienoimmat ominaisuudet

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *