Home & Living

5 tyylikuviota, joissa on Agentoy Charm

H&H -tyylisti Reiko Caron, jakaa viisi ajatonta suunnittelun suuntausta.

Kun etsin H&H -arkistojen kanssa toisena päivänä, ihaillen erinomaisia ​​alueita viimeaikaisista ongelmista takaisin 80 -luvulle, huomasin kourallisen koristemallit, jotka ilmestyvät jälleen ja taas. Joka vuosi esiteltyjä suunnittelijamme ja asunnonomistajamme todistavat, että uusi näkökulma on yleensä kaikki tarvittava vanhan suositun uuden elämän tarjoamiseksi. Ei vakuuttunut siitä, että malli voi olla ajaton? Tarkista muutama suosituista alueistani viimeaikaisista ongelmista, jotka osoittavat viisi perinteistä ulkonäköä.

Terrakottalattiat tekevät paluuta. Heidän lämpö ja kohtuuhintaisuus tekevät heistä sopivan valinnan lisätä aitoja espanjalaisia ​​kosketuksia. Vuonna 1987 suunnittelija Joanna thring yhdisti nämä lämpimät laatat perinteisten männyn huonekalujen kanssa maan tunteelle, kun taas heinäkuussa 2015 H & H: n Morgan Michener ja Kai Ethier menivät eklektisemmäksi ja nykyaikaisemmalle ilmeisiksi myös sileillä rautatuoleilla Marmoripöydänä.

Valokuvaaja: 1. Michael Mahovlich 2. Angus Fergusson

Lähde: 1. Koti ja talo huhtikuu/toukokuu 1987 2. Koti ja talo heinäkuu 2015

Suunnittelija: 1. Joanna Thring 2. Morgan Michener ja Kai Ethier

Elävät kasvitieteelliset tulosteet olivat valtavia 80 -luvulla; Tarkista vain tämä asuintilaa kesä -heinäkuun 1987 numerosta. Sen lisäksi, että pidämme edelleen kirkkaista kukinnoista tänään, lähestymme niitä pienemmällä, nykyaikaisella tavalla. H & H: n Margot Austin käytti huhtikuussa 2012 kuvioon, valitsemalla elinvoimaisen pussilakenteen ja yksiseinän siirron tuodakseen muutaman värin osuman tähän galleriavalkoiseen makuuhuoneeseen.

Valokuvaaja: 1. Michael Mahovlich 2. Angus Fergusson

Lähde: 1. Koti ja talo kesä/heinäkuu 1987 2. Koti ja talo huhtikuu 2012

Suunnittelija: 1. Jane Dupere sekä Ursula Kaiser 2. Margot Austin

Musta sekä valkoinen keittiöalue on toistuva kuvio suuresta syystä: se tekee sopivan taustan korostusten suhteen monissa väreissä ja viimeistelyissä, samoin kuin terävä, graafinen ilme. 1980 -luvun lopulla valkoiset laitteet ja pyöristetyt vedet olivat näkyviä lisäyksiä. Nyt virtaviivaiset laitteistot, neliömäiset varastot sekä sekoitetut metallia aksentit tuntuvat nykyisiltä.

Valokuvaaja: 1. Masao Abe 2. André Rider

Lähde: 1. Koti ja talo syyskuu 1987 2. Koti ja talo syyskuu 2015

Suunnittelija: 1. Jackie Raison 2. Gabrielle Savoie

Purple on monivuotinen, joka edistetään korostusväri -osastolla, koska se voi vinoutua valoa sekä viehättävä tai syvä ja dramaattinen. Tässä 80-luvun lopulla asuintilassa kerrokset violetti maalikerroksista ja tekstiileistä antoivat vahvan lausunnon. Äskettäin H&H: n Sally Armstrong asetti alentuneen spinin purppuraan karkaamalla sitä neutraaleilla sävyillä ja luonnollisilla tekstuureilla.

Valokuvaaja: 1. Michael Mahovlich 2. Virginia MacDonald

Lähde: 1. Koti ja talo maaliskuu 1987 2. helmikuu 2013

Suunnittelija: 2. Sally Armstrong

Tämä toukokuusta/kesäkuun 1993 ongelman rento asuintila omaksui täysin espanjalaisen tyylikuvion sen lämpimän värin kerroksilla ja luonnollisella tekstuurilla. Nykyään espanjalaisella vaikutteisella ilmeellä on virtaviivaisempi tunnelma, kuten tässä vuoden 2011 showHome näkee, joka integroi leggy-istuimet sekä ohuempi takkaprofiili.

Valokuvaaja: 1. Rob Melnychuk 2. Michael Graydon

Lähde: 1. Koti ja talo toukokuu/kesäkuu 1993 2. Koti ja talo lokakuu 2011

Suunnittelija: 1. Francesco Giulini 2. Keith MacDonald

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *