Home & Living

Nest testaa oppimistermostaattia Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Nest Learning -termostaatti -katsauksemme oli numero 2 viime vuonna 20 parhaan luettujen automatisoitujen kodin viestien aikana. Olemme juuri kuulleet viinirypäleestä, että Nest on nyt aktiivisesti ilmoittautumassa Yhdistyneen kuningaskunnan kodinomistajiin heidän termostaatinsa kokeiluun.

Tällä hetkellä pesä on helppo vaihtaa olemassa oleville matalan jännitteiden tilastoille, kuten Yhdysvalloissa käytettyihin, mutta ei Yhdistyneessä kuningaskunnassa yleensä asennettuja korkeajännitetyyppejä.

Kuulemme, että Nest aikoo sovittaa tilastot monenlaisiin Yhdistyneen kuningaskunnan lämmitysjärjestelmiin, joiden edustaja on yrityksen edustaja, joka kutsuu koteihin yhteensopivuuskokeiden suorittamiseksi.

Vastineeksi onnekkaat testaajat voivat pitää pesänsä. Toivotaan, että testit menevät hyvin, jotta pesä voidaan käynnistää Isossa -Britanniassa pian.

Nest.com: Lue Nest -termostaatti -arvostelu [kiitos Simon]

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittamaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *