Home & Living

DIY: Seinälle asennettava levyteline

vanhempi toimittaja Morgan Michener luo siisti seinälle asennetun telineen, joka korjaa lautaset ja levyt.

Levyteline on helppo tapa lisätä viehätysvoimaa ja toiminnallisuutta keittiössä tai ruokasalissa, ja sitä voidaan räätälöidä minkä tahansa koon tai värin kanssa. Puhdasvuorattu versioni auttaa tyhjennyslaskureita, vapauttamaan kaapin säilytystilaa ja täyttämään käyttämättömän seinän näytöllä. Ja tämänkaltaisten suosikkiruokien järjestäminen tarkoittaa, että he ovat aina siellä ihailemassa – ja helppo tarttua tarvittaessa!

Tämä yksinkertainen teline on valmistettu helposti löydettävällä, taloudellisella puutavaralla. Käytin sivuille 1 ″ x 5 ″ kirkasta mäntyä, 1 ″ x 4 ″ kirkasta mäntyä hyllyille ja kiinteiden männynkoristeiden muovaus kiskoille.

Tarvitset mitata teippiä, baaripihdit, puuliivut, virtalähteet, ruuvit, D-renkaat, hiontalohkot (karkea ja hieno), hacsaw, tason, siveltimen, männyn puutavaran (kahdessa koossa) ja koristeellisessa männynkoristeessa muovaus .

Määritä, kuinka suuri haluat telineesi, laske sitten kuinka paljon puuta tarvitset. Sivun ”seinien” tulisi olla syvempiä kuin hyllyt. Käytin 28 ″ pituutta 1 ″ x 4 ″ mäntyä jokaiselle hyllylle ja 46 ″ 1 ″ x 5 ″ mäntyä jokaiselle seinälle. Puita leikkaa koon mukaan isolaatikko- tai rautakaupassa tai puutavara.

Kun puutavara on leikattu, hiekka kaikki reunat ja pinnat huolellisesti. Poista puun sirut karkealla hiontaloholla ja toista sitten hienosäätöllä hiontalohkolla sileäksi viimeistelyyn.

Ohut muovaus toimii esteenä kunkin hyllyn päällä, jotta lautaset eivät liukua pois. Mittaa muovaus (kaivos oli 28 ″ l.) Niin kauan kuin hylly ja leikattu hienolla terällä. Hiekka hyvin. Liimaa paikalleen 1–2 ″ kunkin hyllyn edestä. Anna kuivua 1 tunti.

Liimaa kolme ylähyllyä seiniin. (Vaihtele hyllyjen välisiä tiloja näyttämäsi kappaleiden koosta riippuen; kaivos sijaitsee 8 ″, 20 ″ ja 30 ″ ylös telineen pohjasta.) Käytä suuria baarikiinnikkeitä kiinnittääksesi teline toisiinsa. Anna liiman kuivua yön yli.

Pohjahylly on kiinnitetty sivuseinien pohjaan, joten se on noin 1–2 ″ leveämpi kuin muut hyllyt. Suorita liima alalähteen kutakin päätä ja kiinnitä seiniin. Kiinnitä palkkipuristimet hyllyn pitämiseksi paikoillaan ja anna liiman kuivua vähintään yhden tunnin.

Varmistaaksesi, että lautaset eivät kaatu telineestä, lisää kiskot, jotka on valmistettu verhoilusta kunkin hyllyalueen etuosaan. Mittaa ja leikkaa leikkaus telineen leveyteen ja kiinnitä paikoilleen liimalla. Anna kuivua 1 tunti. Jotta hyllyt kiinnität edelleen telineeseen, käännä se sivulleen, poraa reikää seinien läpi ja jokaisen hyllyn keskelle ja täytä reikiä ruuveilla.

Viimeistele teline maalikerroksella. Maalasin kaivoksen vaaleanharmaaksi ja valitsin satiinipinnoitteen, joten se on helppo pyyhkiä alas; Vältä mattavalmistettua maalia, koska se voi naarmuttaa. attach D-rings to the top back corners of the rack, hang it on your wall and enjoy!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *