Home & Living

DIY-maalikalusteet

Ota kiinni kaksisävyiset hoidot, joita olemme nähneet huippuluokan huonekalukaupoissa, joissa käytetään värin estotaiteen lisäämistä graafisen syvyyden lisäämiseksi minkä tahansa tyyppiseen tilaan. On helppo toistaa! Näin: miten:

Materiaalit ja työkalut

Puutuoli

Maalarin teippi

Pohjamaali

Kaksi vastakkaista maaliväriä

Pensseli

Hioa

Vaihe 1: Löydä huonekalut

Minulla on muutama antiikki ahdistaa, samoin kuin pysyvyys kannatti, kun kompastuin tähän maalaistyyliseen puutuoliin. Halusin hyödyntää tuolia rentoutuneella sisäänkäynnissä, joten sen piti olla kestävä riittävä istuakseen kengän asettamisen aikana, ei vain koristeellisina. Tuoli oli erinomaisessa kunnossa – minun piti vain tarkistaa se hienolla hiekkapaperilla tasoittaakseen karkeat reunat. Päätin lisätä komea Coatrack Metropolitan Outfittersistä (vain 68 dollaria!) Ja tarjota sille täsmälleen saman kaksisävyisen hoidon kuin tuolin käytännöllinen ja trendikäs vastine.

Vaihe 2: Valitse paletti

Valitsin värit, jotka tuntuivat tuoreilta ja merenkulkuilta: periwinkle ja valkoinen takkileikkaukselle. Työ toimii hienoimmin vilkkaiden värien kanssa, joten pidä hauskaa sen kanssa. Kirkkaan siniset parit kauniisti valkoisella pohjalla, ajattele kuitenkin myös muita yhdistelmiä, kuten merenpohjainen ympäristöystävällinen tai punainen-tai jopa valkoinen kuin raa’an puupohjan aksenttiväri.

Vaihe 3: Kokonaisvaikutus

Peitä ensin koko tuoli pohjavärilläsi ja ota kuivausaika. Seuraavaksi teippaa tuolin alueilta, joilla haluat korostusvärin. Maalasin tuolin jalkojen muutaman tuuman pohjan takaosan yläosan lisäksi kolmanneksi, jotta todella saavutettiin kyseinen maalaus. Tekniikka ei ole maalata tuolia tarkalleen puoliksi siniseksi ja puoliksi valkoiseksi – menin vain noin 2 ″ takaosaan tai jokaisen karan kanssa periwinkle: n kanssa epäsymmetrisen ilmeen saavuttamiseksi. Anna sen kuivua sekä istua!

Coatrack, Metropolitan Outfitters; matto, Elte; Lattia, Tarkett; Tuolin värit, Whitewash White (P2089-00), Great Water Lake (P5153-52), kohta.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *