Uncategorized

Gear: Tarvittava matkatekniikka, jota emme koskaan jätä talosta ilman

, olemme vain takaisin matkalta New Yorkiin ja se on loistava mahdollisuus arkistoida ja jakaa kaikki sarjat, jotka tuomme mukaasi matkustaessamme .

Päätämme usein vähemmän kuin tämä, samoin kuin toisinaan päästä pois tekniikasta, on yksi syy lomalle aivan ensisijaisesti, mutta tämä oli 4-up transatlantti lakko, joten mikä tahansa tuli kanssamme matkalle .

Jotkut näistä tuotteista ovat matkustaneet kanssamme jo muutaman vuoden ajan, kun taas toiset ovat päivityksiä tai uudempia versioita joidenkin vanhoista suosikkeista. Joten tässä on automaattinen talo ehdotti matka- / loma -tekniikkaa.

Mifi

Kolme parasta asiaa, joita emme voi tehdä ilman matkustamista? Tiedot, tiedot sekä tiedot.

Uusin Mifi on Huawei E5372, joka on 4G LTE -yksikkö. Sen lisäksi, että se tukee paljon nopeampia solulinkkejä kuin aikaisempi mallimme, se tukee samanaikaisia ​​WiFi -yhteyksiä jopa 10 laitteella (jopa 4 vanhasta yksiköstämme) käsittelemällä nopeasti 2 laitetta kotitalousjäsentä kohti. Se tukee 4G -nopeutta monissa Euroopassa ja 3G: ssä Yhdysvalloissa.

Useimmat matkaviestinoperaattorit jatkavat asiakkaidensa kiertämistä matkoillaan. Monille meistä aika, jolloin todella vaadit näitä älypuhelimesi karttoja, on, kun olet kadonnut vieraassa maassa. Monet meistä ovat kuitenkin liian peloissaan saadakseen tiedon verkkovierailun huolestuttavan talon palauttamisesta merkittävään laskuun.

Onneksi kolmen sims toimi heidän erinomaisen “kotimaan” -palvelunsa, mikä tarkoittaa, että tietomme maksavat täsmälleen samat Yhdysvalloissa (tai Irlannissa, Espanjassa, Ranskassa tai monissa muissa maissa), kuten se toimii Isossa -Britanniassa (tällä hetkellä 15 puntaa 10 Gt: lla on Sopimus tai noin 20 puntaa 3 Gt: lle Payg: llä).

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1
Huawei E5576, kissan 4, kannettava 4G-alhaisen kulun matka Wi-Fi, vaeltaa kaikissa maailman verkoissa, aito uk …
9 353 arvostelua
£ 42,99
Osta Amazonista

USB -akku

Olemme arvioineet melko muutamia USB -paristoja parin viime vuoden aikana automatisoidussa kodissa.

Koska nämä akut saavat aina paljon näkyvämmät, niiden suorituskyky paranee ja ne myös halvempia.

Tämä Anker 2. sukupolven Astro E4 -suunnittelu on 13000mAh: n järjestelmä, jossa on kaksi 3 -AMP -porttia, samoin kuin yksikkö, jonka tuomme eniten.

Se on vähän yhtä ja kevyttä (363 g) olla nopeasti mobiili, mutta se voi maksaa älypuhelimelle useita kertoja (esimerkiksi 5 tai 6 kertaa iPhone 5: lle), myös iPadien ja muiden tablettien lisäksi.

Mutta tämänkaltaisilla matkoilla, kuten tämä parhaimmista hyödyntävistä hyödyntämisestä, on yllä olevan MIFI: n virtalähde.

Se asuu reppussamme (katso alla), kun tuomme oman langattoman matkapuhelimen pääsypisteemme ympärille ilman, että mehu loppuu pitkien päivien aikana.

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1
HETP Power Bank, kannettava laturi 25800mAh [Uusimmat mustan punaisen suunnittelu] korkeat kyvyttömyyspankit …
6 938 arvostelua
£ 26,99
Osta Amazonista

Minireititin

Kun olemme kodissasi, tämä bitti asus wl-330n3g reititin on vain taikuutta.

Arvioimme sitä ensin pari vuotta sitten sekä se on 6-in-1 802.11n -kysymys, joka voi istua kämmenelläsi.

Sen rooliin kuuluvat reititin, pääsy pisteeseen, universaali toistin, Ethernet -sovitin, hotspot ja 3G -jakaminen.

Meille uskomme, että se on kyky jakaa uudelleen yksi maksettu Wi-Fi-tili sellaisissa paikoissa, kuten lentokentillä (tai hotellit, jotka ovat edelleen riittäviä maksamaan pääsyä varten), mikä tekee siitä niin korvaamattoman.

Lyhyesti sanottuna se liittyy langattomaan verkkoon maksetun tilisi kirjautumisella, luo sitten oma henkilökohtainen WLAN kotitaloutesi liittymiseen ja jakamaan kaikki laitteet.

Mikään tien soturi ei pitäisi olla ilman tätä.

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1
Gl.inet gl-mt300n-v2 (mango) langaton pieni kannettava VPN-matkareititin, mobiili hotspot taskussa, …
6 962 arvostelua
£ 33.00
Osta Amazonista

Laajennuslauta ja USB -kaapeli

Yö putoaa, olet takaisin pohjassa ja kaikki edellä mainitut tarpeet latautuvat. Hotellit, joita ei tunneta tunnetusti, ei ole myöskään riittävästi voimanpistorasiaa, niin että ne ovat myös harvoin parhaassa paikassa.

Tuomme 4 jengin laajennuslevyn sekä kolminkertaisen sovittimen kytkeäksesi mitä tahansa. Tämän kokoonpanon lisäetu on, että tarvitset vain yhden matkatulppisovittimen Yhdysvalloissa tai Euroopassa. Kaikki muut pakkauksesi vain kytketään pöydälle (ohjelman tarkistaminen, jotka ne ovat maksuja, ovat 110–240 V).

Joillekin yön yli matkoille vain pitkän USB -laajennuskaapeli -televisiopakkauksen pakkaaminen voi olla kaikki vaatimuksia, jos haluat pitää älypuhelimesi latauksen sängyssäsi.

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1
Anker -laajennusjohto 2 USB -portilla sekä 4 seinäpistorasialla, voimansiirto USB -latauksella ja aaltolla …
1 090 arvostelua
£ 16.99
Osta Amazonista

USB -laturi

Olen jälleen käyttänyt ja arvioinut muutaman USB -laturin viime vuosina.

Mutta nykyinen elektronin uudelleen täyttäjäni on Anker 60W 6 -port -pöydän USB-laturi. Tämä uusin järjestelmä hyödyntää niiden ”PowerIQ -tekniikkaa” löytääksesi laitteesi, jotta se voi asettaa USB -portinsa tarjoamaan niin nopean maksun kuin voi 2,4 ampeerinsa porttia tai 12 ampeeria.

Se matkusti Yhdysvaltoihin niin hyvin kuin sillä on 100–240 voltin tuloalue.

USB -latauksen kasvu viime vuosina on ollut erinomainen laturien määrän vähentämiseksi ja johtaa vaatimusta tietä. Perheen iPadit ja iPhonet MIFI: n lisäksi USB -akku ja kuulokkeet voivat kaikki ladata tästä yksiköstä.

Joten jos tämä olisi siipikarjaa, sitä olisi saatavana kauhassa, ei, koska se on iso, mutta sen kyvystä tyydyttää koko ryhmä. Joten mene isoksi tämän “perheen kokoisen” laturin kanssa.

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta1
Axiuloo USB-laturin pistoke, 3-pakkaus 2.1a/5v kaksoisportti USB-virtalähde Verkkoseinälataussovitin …
4 178 arvostelua
£ 9,34
Osta Amazonista

iPhone

On selvää, että älypuhelimeni on, että tämä on yksi välttämätön tech -tekniikka.

Se on se, joka on aina kanssani, samoin kuin ainoa, jota vaadin, koska se on jatkuvasti kasvavan kykyjen valikoima. Se antaa minulle mahdollisuuden tarkastaa takaisin House CCTV: hen, kun olemme poissa.

Vinkki: Laita talosi reititin vanhalle mekaaniselle ajastimelle, joka on asetettu käynnistämään itsensä joka ilta, jotta ärsyttävät lukitukset estävät, kun olet poissa.

Ei paljon enemmän tilaa täällä (voit tarkistaa varhain uskovani siihen täällä).

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1
Apple iPhone 13 (128 Gt) – sininen
805 arvostelua
719,00 puntaa
Osta Amazonista

Kuulokkeet

Minulla näyttää olevan pikemminkin muutama kuuloke erilaisiin töihin.

Joten juuri äskettäin päätin etsiä yhden parin, joka pystyisi käsittelemään monia tarvitsemiasi toimintoja.

Kun se koskee musiikkia, pidän sekoituksesta genrejä, vaikka kuuntelen paljon enemmän elektronista musiikkia kuin mikään muu, joten pidän todella lämpimästä pyöristetystä basso-melusta (ilman sitä koko boomia mutainen bassi-overload Beat Thing).

Joten ostin juuri äskettäin Jabra Revo Wireless -kuulokkeet. Ne ovat Bluetooth -kuulokkeita, jotka ovat melko lähellä palvelemaan kaikkia tarpeitani. Voit myös käyttää toimitettua 3,5 mm: n tunkkia jack -kaapelitelevisioon myös lentokoneeseen. Ne sisältävät kosketusohjaimet sivulla äänenvoimakkuuden sekä navigoinnin ja melun vain menetelmän, josta pidän EM: stä. MIC: ssä kehitetty antaa sinun tehdä samoin kuin soittaa myös puheluita.

Katso arvioni näistä kuulokkeista.

Esikatselu
Tuote
Luokitus
Hinta

1
Jabra kehittää 65 langatonta stereo-korvakuulokkeita-Microsoftin lisensoidut kuulokkeet pitkäaikaisella …
2 745 arvostelua
102,11 puntaa

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *