Uncategorized

Vähittäiskaupan elegantti

popin usein Toronto-kahvilaan ja suunnittelukauppaan La Merceriaan siemailemaan namia kuppi kofeiinia ja juttelemaan omistajaa Sandra Rojas-Chinni. Sandralla on fantastinen tyyli ja se on trendi -ennustaja kauppiaille, kuten The Bay, joten haluan valita hänen aivonsa tyypillisesti hänen silmänsä kiinnittämisestä. Kun hyppäsin äskettäin, hän pystyi puhumaan vain uusi ilme Club Monaco antaa myymälöitään. Sandra työskenteli klubissa waaaaay takaisin, kun hän tuntee tuotemerkin hyvin. “Se menetti tiensä jonkin aikaa”, hän totesi, “mutta tämä uusi suunta on täydellinen.”

Kun popsin Toronton Bloor Street -kaupasta, ymmärsin hänen innostumisensa. Vaatteet olivat hienoja – muistan, että heiluttain kashmir -villapaita – mutta olin paljon kiinnostunut koristelusta paljon enemmän. Ihanteellinen kaksoisoven sisäänkäynnistä, sinusta tuntuu, että kävelet hämmästyttävän kaverin hämmästyttävään huoneistoon tai huoneistoon – jolla on niin paljon vaatteita, hän on omistanut koko kotinsa heille. Pääkerroksen seinät on maalattu kermaiseksi valkoiseksi ja niille annetaan arkkitehtoninen kiinnostus lisättyjen listalla vanhan maailman tunteelle. Sisäänkäynnin kattokruunu täydentää saranoituja messinki -tehtävävaloja, jotka on asennettu näytön yläpuolelle, ja heittävät lämpimän hehkua, joka hallitsee anteeksiantamattomia ylävaloja (tärisevä). Kelluvien kelluvien hyllyjen sijasta korkeat haalistuvat puulevit, jotka oli varustettu lasiovilla, täytettiin kausiluonteisilla villaisilla.

Mutta miesten osasto oli alemmalla tasolla ja visualisoitiin täällä paljon inspiroivia.

Jos olisin kandidaatti, ostaisin ideoita ja housuja.

Lämpimät harmaat seinät, jotka on peitetty taiteessa, tonnia kirjoja, maalaismaisia ​​puupöytiä, arkistokaapit, jotka on muotoiltu lipastolaatikoiksi, vintage -tehtävävalot – oi niin maskuliininen, mutta myös naisten rakastava rakastava.

Autan mielelläni kollegani päivittämään hänen vaatekaapinsa täällä. (Tehtävä, jota me molemmat pelkäämme.)

Ja ottaen huomioon, että olemme keskellä hänen asuntaansa, tein miljoonan henkisen muistiinpanon, kuten kuinka nämä vintage -puiset kuljetuslaatikot, jotka on varustettu risiinillä, olisivat optimaalisia kuin hänen sänkynsä alla oleva ylimääräinen säilytystila. Toivon, että olet yhtä inspiroitunut.

Seuraa minua paljon enemmän siitä, mikä inspiroi minua Twitterissä @KKB416.

Valokuvien hyvitykset: 1-8. Klubi Monaco

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *