Uncategorized

Kysy suunnittelijalta: Aulat Storage

Q. Aulamme tarvitsee jonkin verran työtä. Meillä on vaatekaappi, joka tekee tempun tallennustilaan, mutta rakastan ideoita tilaa vetämiseen yhteen. Olen etsinyt kattovalaisinta, joka ei ole liian hieno tai moderni. Olen myös lukenut ideasi maalata etuoven sisätiloja ja olisin valmis kokeilemaan tätä, jos se toimii.

– B.B., Nepean, Ont. (Jos haluat lähettää oman kysymyksesi, katso Ask A Designer ™ -sivu.)

A. Pidän käsivarrestasi paljon. Jos se tarjoaa sinulle tarpeeksi tallennustilaa, voit yksinkertaisesti siirtää sen vasempaan nurkkaan ja täyttää vapautetun tilan esineillä, jotka antavat sinulle mukavan valmiuden. Potin, kuten Pottery Barn’s Seagrass (esitetty), toimii hyvin armoiren maatyylin kanssa ja lisää upeaa tekstuuria. Jokainen sisäänkäynti tarvitsee suuren peilin, joten ripusta Linean lattiapeili (esitetty) laatikko- ja tynnyristä penkin yläpuolelle. Se mittaa 35-1? ja sen maalaismainen teak -runko sitoutuu sisään armoireesi kanssa.

Jos tarvitset enemmän säilytystilaa, harkitse mukautettua sisäänrakennettua penkkiä, jossa avoin hylly on asennettu. Inspiraatiokuvassa on myös suljettu säilytys- ja koukut, jotka ovat käytännöllisiä etuhallille. Maalaa koko järjestelmä pehmeävihreäharmaa, joka on samanlainen kuin seinäväri-Farrow & Ballin Hardwick White (5) (esitetty) on hyvä vaihtoehto.

Tietenkin mielestäni sinun pitäisi maalata ovesi musta! Kasteet (31) (esitetty) Farrow & Ballista on yksi suosikkini mustia mustia tällä hetkellä.

Kattolaitteiden osalta menisin ylisuuriin valmentajalenteriin, kuten Lamp Cagesta (esitetty); Ei ole lasipaneeleja, mikä auttaa pitämään sen avoimena ja ilmavana, ja se tarkoittaa vähemmän pölyämistä! (Lamppu Cage tekee myös minkä tahansa kokoisen koon.)

Lisää kuvio maissin lapioheitto tyynyt (esitetty) Serena & Lily. Kultainen sävy lisää rikkautta joko maalatulle sisäänrakennetulle tai kudottuun penkkiin. ja Chilewichin Shag -laiha raidamato (esitetty) toimii lyhty- ja uuden oven värin kanssa. Silmukka vinyylistä valmistettu, se on erittäin joustava-täydellinen pitämään lattialla ympäri vuoden.

Katso lisää kysy suunnittelijavastauksia. Lähetä myös oma kysymyksesi, ja Ask A Designer ™ -sivumme ohjeet.

1. Lyhty, lampun häkki. 2. Linea -lattiapeili, laatikko ja tynnyri. 3. Maali vasemmalta: kaiteet (31), Hardwick White (5), Farrow & Ball. 4. Maissin lapio heittää tyyny, Serena & Lily. 5. Meriruohopenkki, keramiikka. 6. Shag -laiha raita teräsmatossa, Chilewich.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *