Uncategorized

Viikon hyödyllinen laite: TL-WR702N Nano Wi-Fi -reititin

Tässä on pieni, hyödyllinen ja taloudellinen laite, jonka lisäsimme pakkaukseemme aiemmin tänä vuonna. Noin 15 puntaa TP-Link TL-WR702N 150Mbps Wireless N -nano-reititin on pieni ihme.

Yksikön virran mukana toimitetusta verkkovirtasovittimesta tai epäilemättä mikä tahansa USB -portti (MICRO USB -johto sisältää), löydät DHCP: n kytkemästä pois laatikosta. Yhdistämme sen MacBookiin hyödyllisellä litteällä Ethernet -johdolla, joka on toimitettu ja aseta IP -osoitteemme manuaalisesti osoitteeseen 192.168.0.x.

Selaa nyt vain 192.168.0.254 ja kirjaudu Web -käyttöliittymään (oletuskäyttäjänimi: Admin – oletussalasana: Admin) ja varmista sitten, että päivittää laiteohjelmisto nykyiseen versioon.

Reititin voi tehdä erilaisia ​​hyödyllisiä toimintoja ja riippuen siitä, kuinka päätät asettaa sen, TL-WR702N voi toimia tukiasemana, reitittimenä, asiakkaana, toistimena tai sillana. Ensisijainen vaatimuksemme oli erittäin kannettava Wi-Fi-tukiasema, jonka voimme ottaa lomalle, jotta koko perhe voisi suoratoistaa videoita kannettavalta tietokoneelta, joka suorittaa Plex Media -palvelimen roolia. Se on myös optimaalinen liikematkoille, muuntamalla Ethernet helposti monissa hotellihuoneissa omaksi yksityiseksi Wi-Fi-hotspot-laitteeksi toimittaaksesi kaikille laitteillesi Internet-yhteyden. Se olisi optimaalinen myös yliopisto -opiskelijoille.

TL-WR702N: lle on myös muita rooleja, mukaan lukien Ethernet-portin kääntäminen Sky+: lla, YouView-laatikko, tulostin jne. Langattomaan yhteyteen. Jos sinulla on hyvämaineinen Wi-Fi, se on varmasti halvempaa kuin Powerline-sovittimien lisääminen.

Yhteensopiva IEEE 802.11b/g/n kanssa

Nano -reititin: Plex Server

Langaton nopeus jopa 150Mbps

Kompakti ja kannettava, riittävän pieni tielle

Käytetään mikro -USB -portin kautta ulkoisella virtalähteellä tai USB -yhteydellä tietokoneeseen

Yhteensopiva melkein kaikkien 2,4 GHz: n Wi-Fi-laitteiden kanssa

Tukee AP-, reititintä, asiakas-, silta- ja toistimen käyttötilaa

Tukee WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK-salaus

Plex Server -rullaamme voit tietysti käyttää Wi-Fi: ssä rakennettua kannettavaa tietokonetta verkkoon, mutta se pysäyttää tietokoneen käyttämästä langatonta internetiä hotelleja samanaikaisesti. Voit käyttää myös toista Wi-Fi-radiota, jolla on pieni USB-dongle, ja olemme myös kokeilleet sitä, mutta meillä on sekalaisia ​​tuloksia, jotka palvelevat Plex-asiakkaita. Tämä pieni yksikkö on niin taloudellinen ja joustava, että se ei ole täysin brainer ja tulee lomalle kanssamme tästä lähtien.

Saatavana Amazonilta

Myynti

11 219 arvostelua

TP-LINK AC750 Dual Band Wi-Fi -matkareititin (tukireitittimen tila/hotspot-tila/alueen laajennustila/asiakastila/tukiasematila, 1 USB 2.0 -portti/1 Micro USB -portti, 1 WPS-painike, UK-pistoke (TL-WR902AC ))
Matkakekoinen muotoilu-kätevästi pieni ja kevyt pakkaamiseen ja tielle, joka luo Wi-Fi-verkon Ethernet: n, 3G/4G USB-modeemin tai WISP: n avulla
Dual Band AC750 Wi -Fi – Vahva, nopea yhteys HD -suoratoistoon kaikissa laitteissa.
Yksi kytkin useisiin tiloihin – optimaalinen Wi -Fi: lle kotona, hotellihuoneesi tai tiellä

34,49 puntaa

päästä

TP-Link.com: Viikon aikaisemmat laitteet: plexapp.com

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

Viimeinen päivitys 2021-10-04 / Affiliate-linkit / kuvat Amazon Product Advertising API: lta

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *