Uncategorized

CEDIA esittelee Internet -naapurustossa

tänään Cedia on ottanut käyttöön uuden Internet -yhteisön, erityisen CEDIA -jäsenetuuden, joka on kehitetty yhtenä jäsenten perustamiseksi ja ylläpitää yhteyksiä, jotka auttavat heitä kukoistamaan ala.

Uusi CEDIA -naapurustoalusta tarjoaa alueen jäsenille, jotka pääsevät ladattaviin resursseihin, linkki ikätovereihin sekä alueellaan että ympäri maailmaa, puhuvat markkinoiden kuumista aiheista, jakavat konsepteja markkinoiden aiheen ammattilaisten kanssa sekä uskottujen johtajien kanssa , pidentää keskustelua henkilökohtaisten tapahtumien jälkeen, samoin kuin paljon muuta.

”Niin lukuisilla Cedian jäsenillä on täsmälleen sama tarina yhteyden muodostamisesta markkinoiden kanssa, jotka päätyivät olemaan tärkeä osa heidän menestystä. Haluamme kuulla nämä tarinat, samoin kuin oman ammattini ovat muokanneet huomattavasti tyydyttämät ihmiset ja löytäneet matkan varrella. Olemme innoissamme siitä, että pystymme tarjoamaan CEDIA-jäsenille vielä yhden avenuen yhteyden yhdestä yhdestä ympäri vuoden ”, CEDIA: n toimitusjohtaja Vin Bruno totesi.

Kaikille CEDIA -jäsenille on lähetetty tervetullut sähköposti, joka kävelee heitä profiilin perustamisprosessissa ja säätää henkilökohtaisia ​​asetuksiaan.

”Kun olemme menneet beetatestausjakson kanssa, vapaaehtoiset ovat jakaneet, että CEDIA-naapurusto on erittäin yksilöllinen ystävällinen, samoin kuin meillä on jo henkilöitä, jotka käyttävät keskustelukierteitä huolenaiheiden kysymiseen sekä etsimään ehdotuksia tulevalle CEDIA-näyttelyyn , ”Totesi CEDIA: n jäsenjohtaja Laura Hockstra.

Jäsenet voivat käyttää CEDIA -naapuruston osoitteessa cedia.net/community.

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa tai kirjaudu RSS -syötteeseen. Voit jopa saada nämä uutiset toimittamaan sähköpostitse suoraan postilaatikkoosi joka päivä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *