Uncategorized

Asgard -pakettien toimituslaatikko on, kun et ole

, joten haluat ostaa jotain. Jos olet kuin me, olet todennäköisesti ensin Amazonin tai eBayn puoleen. Online-ostokset ovat hienoja, etenkin digitaalisen kodin teknologiatuotteille, mutta joissain tapauksissa se voi olla kipua, jos joudut odottamaan toimitusta. Asgard Recon heillä on vastaus päivitetyllä pakettien toimituslaatikoilla. Laatikko on jätetty tyhjäksi ja lukitsemattomaksi vastaanottamaan postia ja paketteja. Kuriiri asettaa paketin sisälle, sulkee kannen ja lukitsee sen. Asgard sanoo, että heidän erillinen “allekirjoitettu” -järjestelmä antaa käyttäjille mahdollisuuden suorittaa myös tallennettujen kohteiden toimittaminen erillisellä koodijärjestelmällä, joka toimii “toimituksen todisteena”.

”Asgard julkaisee uuden pakettitoimituslaatikoidensa – Bradfordin, West Yorkshiren, huhtikuun 2011 – suunnittelun ja kehityksen kuukausien jälkeen, Asgard käynnistää mielellään uuden pakettien toimituslaatikkon, joka sijaitsee suosituista pakettien toimitusluokasta. Pieni pakettien toimituslaatikko ja keskipitkän pakettien toimituslaatikko on kätevä, suojattu pakettilaatikko, joka on valmistettu säänkestävästä galvanoidusta teräksestä ja varustettu vankalla lukitusjärjestelmällä, joka on kehitetty hyväksymään kotiisi toimitetut postin ja paketit – tallentamalla ne turvallisesti, suojattuina ja kuivana sisälle laatikko.

Laatikon käyttö – tämä helppo käyttää pakettien toimituslaatikkoa on jätetty tyhjäksi ja lukittuna postin ja pakettitoimitusten hyväksymiseksi. Kuriiri vain nostaa laatikon kannen ja asettaa paketin sisälle, sulkee kannen ja kääntää lukon kiinnittäen paketin laatikon sisälle, kunnes palaat kotiin.
Pakettilaatikko on kehitetty kiinteällä metallisella pohjalla, jossa on täysin ilmaiset kiinnikkeet maahan kiinnittämiseksi, tai vaihtoehtoisesti pienempi laatikko voidaan asentaa seinälle. Erottuva ‘allekirjoitettu’ -järjestelmä antaa käyttäjille mahdollisuuden suorittaa tallennettujen pylväiden toimittaminen erillisellä koodijärjestelmällä, joka toimii toimituksen*todisteena.

Asgardin tekniikan ryhmän Tim Wilson antoi kulissiensa takana käsityksen näiden tuotteiden kehittämisestä.
”Asgard tunnetaan erittäin turvallisten, trendikkäiden ja helppokäyttöisten käyttöyksiköiden suunnittelusta ja valmistuksesta, ja tämä menetelmä on laajennettu uusimpiin tuotteihimme – Asgard -pakettien toimituslaatikkoon. Olemme kuunnelleet asiakaspalautettamme ja sisältäneet lisäominaisuuksia, kuten joko pullata yksikkö maahan tai että pienemmän yksikön seinämän asennettava, todiste toimitusominaisuudesta sekä lukitusjärjestelmän vaihtaminen turvallisemmaksi, käyttäjäksi Ystävällinen ja vankka mekanismi. ”

Molempien kokoisten pakettien toimituslaatikko on ostettava 18. huhtikuuta 2011 yrityksen sivuston kautta erityisillä johdantohinnoilla rajoitetun ajan – alkaen vain 129 puntaa täysin ilmaisella toimituksella Yhdistyneessä kuningaskunnassa (toimitusyhtiöiden standarditehdot. ja olosuhteet).

Jos haluat paljon lisätietoja uudesta pakettien toimituslaatikkoalueesta, ota yhteyttä Tracey Watsoniin, asiakaspalvelun neuvonantajaan TEL: 08456 580 730 tai sähköpostitse osoitteessa sales@asgardss.co.uk ”

asgardss.co.uk: Kotiautomaatio Amazonissa: Kotiautomaatio eBayssa

Haluta lisää? – Sinun pitäisi seurata meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa tai tilata RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimitetaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *