Uncategorized

Video: Google Home Smart Hub Plus Google WiFi -reititin

Google Home on Amazon Echo nähtävyyksissään. Se on 129 dollarin ääni-aktivoitu kaiutin, jonka Google-avustaja käyttää, ja kysyt siitä, joka alkaa ”OK Google”.

Esittelyssä Google Home, ääni-aktivoitu kaiutin, jonka Google-avustaja käyttää. Esitä sille kysymyksiä. Pyydä sitä tekemään asioita. Se on oma Google, aina valmis auttamaan. Aloita vain sanomalla: “OK Google” nauttiaksesi musiikista, saadaksesi vastauksia suoraan Googlelta, hallita päivittäisiä tehtäviäsi ja hallita helposti älykkäitä laitteita kodin ympärillä.

Ja kodin hyökkäys jatkuu ilmoituksella Google WiFi, reitittimien modulaarinen järjestelmä, joka alkaa 129 dollarista ja tarjoaa langattoman pääsyn talosi ympärille…

Google WiFi on uusi lähestymistapa kodin Wi-Fi: hen. Se on suunniteltu kytkettynä pistejärjestelmänä, joka on sijoitettu koko kotiin, jotta ne saadaan makuuhuoneen kellarikerrokseen. Olipa talosi suuri vai pieni, Google Wifi -pisteet toimivat yhdessä toimittaakseen seinästä seinään kattavuuden kaikkien nykypäivän Wi-Fi-nälkäisten laitteiden käsittelemiseksi. Se antaa sinulle myös helpon hallinnan verkostasi, jotta voit pysyä hallinnassa.

Google.com/home: google.com/wifi

Haluta lisää? – Seuraa meitä Twitterissä, kuten me Facebookissa, tai tilaa RSS -syötteemme. Voit jopa saada nämä uutiset toimittamaan sähköpostitse, suoraan postilaatikkoosi joka päivä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *