Uncategorized

Linksys WMCE54AG-Dual-Band Wireless Media Center Extender

“Tuo Windows Media Center PC: n digitaaliset elokuvat, live- ja nauhoitetut televisiot, kuvat ja musiikki olohuoneeseen!

Linksys-kaksikaistaisen langaton A/G Media Center Extender -sovelluksen avulla voit tuoda Digital Entertainmentin, joka on saatavana Windows Media Center -tietokoneesi kautta kodin viihdekeskukseesi, käyttämättä kaapeleita talon läpi. Mediakeskuksen laajennus näyttää langattoman A-A: n, langattoman G- tai langallisen Ethernet-yhteyden kotitekoiset tai ladattuja digitaalisia elokuvia ja digitaalisia valokuvia TV: ssä koko perheelle nauttia. Ja digitaalimusiikkikokoelmasi vapautetaan vihdoin niistä pienistä tietokonekaiuttimista ja se voi soittaa täysin kunniaksi stereojärjestelmäsi kautta. Voit myös katsella ja keskeyttää live -televisio -ohjelmat tai tallentaa ne digitaalisesti myöhempää katselua varten. Jotain katsottavaa on helppoa ilmaisen näytön ohjelma-oppaan kanssa.

Mediakeskuksen laajennus istuu kotisillä ja televisiolla ja yhdistää niihin tavanomaisten kulutuselektroniikkakaapeleiden avulla. Sitten se muodostaa yhteyden kotiverkkoosi langattoman tai langattoman G-verkon kautta tai jos haluat, se voidaan kytkeä tavanomaisella 10/100 Ethernet-kaapeloinnilla. Televisiossa mukana olevien kaukosäätimien ja käyttäjäystävällisten valikoiden avulla löydät nopeasti digitaaliset elokuvat, televisio-ohjelmat, kuvat tai musiikin Windows Media Center -tietokoneelta. Voit jopa keskustella kavereiden kanssa Microsoft Windows Messengerin kautta katsellen elokuvia samalla näytöllä.

Linksys wmce54ag -sivu

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Sähköposti
Lisää

Whatsapp
Tulosta

Skype
Tumblr

Sähke
Tasku

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *